Acasă Eveniment Sport AU PIERDUT ÎN FAŢA CAMPIOANEI - Știința Explorări Baia Mare - VM...

AU PIERDUT ÎN FAŢA CAMPIOANEI – Știința Explorări Baia Mare – VM Zalău 0-3 (-21, -20, -19)

DISTRIBUIȚI

AU PIERDUT ÎN FAŢA CAMPIOANEI Victorie clară obținută sâmbătă de VM Zalău în fața echipei Știința Explorări. Băimărenii au avut puține șanse în fața formaţiei campioane, care a evoluat la turație maximă, de la prima până la ultima minge.

Elocvent în acest sens este faptul că oaspeții, deși jocul le-ar fi permis, n-au făcut nici măcar o modificare în sextetul de bază.

Omul meciului a fost zălăuanul Rareș Bălean (19p). Acesta a demonstrat că se descurcă foarte bine și pe postul de universal.

“Întotdeauna o victorie obținută în deplasare cu Știința Explorări este prețioasă.

Știm că băimărenii au și ei problemele lor. Dar noi nu ne-am asumat niciun risc și am jucat la capacitate maximă”, a spus Marian Constantin, antrenor principal VM Zalău.

Adrian Feher (VM Zalău): “Pentru noi era foarte important să obținem cele trei puncte. Deoarece am pierdut alte puncte prețioase în turul campionatului.

Am prins echipa băimăreană într-un moment nu foarte fericit și am profitat de acest lucru”.

“Am pierdut în fața unui adversar valoros, care a și jucat foarte bine.

Noi avem probleme de tot felul și încercăm să le facem față, așa cum putem”, a declarat Marius Botea, antrenor principal al Știința Explorări.

Explorări: Râpeanu 2p, Negrean 9p (un blocaj, un serviciu as), Fedorenko 7p (un serviciu as), Nagy 6p (un blocaj, un serviciu as), Lupu 5p, Mocanu 8p (un blocaj), Balog (libero). Au mai jucat: Socaciu 3p și Butnaru. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

VM Zalău: Dimitrov 1p, Bălean 19p (un serviciu as), Dal Bosco 11p (2 servicii as), Stoilovic 13p (un blocaj), Mihalcea 11p (4 blocaje, un serviciu as), Cuciureanu 9p (4 blocaje), Feher (libero). Antrenori: Marian Constantin și Bogdan Nicolae.

Au arbitrat: Tudor Pop și Lucian Husa (ambii din Cluj Napoca). 0bservator FRV: Mihai Ioanovici (Brașov).

Sursa info şi foto

 

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN MARAMUREȘ – Cadavrul unui bărbat, găsit în spatele unui bloc în Sighetu Marmației

Ieri,polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la faptul că în spatele unui imobil situat pe strada Unirii din municipiu se află...

SCANDAL MONSTRU ÎN BAIA MARE – 4 echipaje de Poliție și firma de pază au ajuns de urgență la un cazino din zona Canal...

Scandal în miez de noapte (ora 0:40) într-un cazino din municipiul Baia Mare. Conform informațiilor noastre un client a refuzat să părăsească incinta cazino-ului...

DR VIORICA CHERECHEȘ: Urmează o perioadă sensibilă pentru noi toți! SĂNĂTATEA românilor TREBUIE să fie o preocupare majoră pentru guvernanți!

Noul an școlar, bucuria reîntâlnirii i-a determinat pe elevi să uite pentru un moment că virusul SARS Cov-2 totuși există, s-au îmbrățișat, cu mască...

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE: MARAMUREȘ – 4 bărbați și-au bătut și amenințat soțiile sau concubinele în acest weekend

În week-end-ul 26-27 septembrie a.c., poliţiştii de ordine publică au emis trei ordine de protecţie provizoriu pe numele a trei bărbaţi. Aceştia au vârste...

A CÂȘTIGAT DETAȘAT – Mesajul lui Cătălin Cherecheș după ce a fost reconfirmat de băimăreni în funcția de primar: “Am câștigat. Continuăm”

Cătălin Cherecheș a fost reales duminică, 27 septembrie, în funcția de primar al municipiului Baia Mare. Acesta a câștigat detașat alegerile, principalii săi contracandidați...