spot_img
AcasămodeleAU LUAT FOC - Doi bărbați se zbat între viață și moarte...

AU LUAT FOC – Doi bărbați se zbat între viață și moarte după ce au aruncat cu benzină într-o sobă

spot_img

DISTRIBUIȚI

AU LUAT FOC Doi bărbați se zbat între viață și moarte după ce au aruncat cu benzină într-o sobă și au luat foc. Nefericitul accident s-a petrecut în această seară, în jurul orei 17, în localitatea Bobâlna, conform Dej 24.

AU LUAT FOC Cei doi prieteni se aflau în beciul unei case din Bobâlna, acolo unde au făcut curățenie în după-amiaza zilei de vineri, 3 februarie.

La un moment dat, unul dintre ei a vrut să stingă focul din sobă, dar a încurcat sticlele și în loc să arunce apă, a turnat benzină pe foc.

În doar câteva secunde, bărbatul a fost cuprins de flăcări. Nici prietenul său nu a fost mai norocos. Acesta din urmă a încercat să îl ajute, însă și hainele sale s-au aprins.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță și un echipaj SMURD, dar și polițiștii.

Misiunea medicilor a fost una contracronometru, intervenția acestora fiind una extrem de dificilă. Cei doi barbați, cu arsuri pe întreg corpul – în special pe căile aeriene, au fost intubați și au primit îngrijiri medicale în ambulanțe.

În timp ce medicii se chinuiau să îi țină în viață, în întâmpinare a fost chemată o altă ambulanță care să îi ducă la Cluj-Napoca.

După ce au fost stabilizați, cei doi barbați au fost transportați de urgență la UPU Cluj, însă medicii sunt rezervați cu privire la șansele lor de supraviețuire.

Oamenii legii, împreună cu pompierii, urmează să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate.

sursa info şi foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA