AcasăActualitate112I-AU LUAT 80.000 DE LEI - Atenție! Metodă nouă de înșelăciune practicată...

I-AU LUAT 80.000 DE LEI – Atenție! Metodă nouă de înșelăciune practicată în România

spot_img

DISTRIBUIȚI

I-AU LUAT 80.000 DE LEI Metodele de înșelăciune prin care unii indivizi certați cu legea sustrag bani de la oameni de bună credință sunt diverse. Cel mai adesea, așa cum se confirmă într-un nou caz, la Caransebeș, bătrânii sunt principalele victime vizate.

Doi bărbaţi au fost identificaţi de polițiștii din Băile Herculane. Asta după ce au înșelat un bătrân cu aproape 80.000 de mii de lei. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani, care a fost reţinut pentru 24 de ore. Al doilea bărbat, de 63 de ani, se sustrage urmăririi penale, fapt pentru care a fost propusă emiterea unui mandat de arestare în lipsă, scrie Reper24.

În urmă cu două zile, Poliţia stațiunii Băile Herculane a fost sesizată de un bătrân de 81 de ani din comuna Cornea despre faptul că o persoană necunoscută i-a sustras o sumă foarte mare de bani.

Din cercetări a rezultat faptul că în data de 25.01.2018, între orele 11.00 – 12.00, la domiciliul victimei s-a prezentat un bărbat care, prin metoda împrietenirii cu acesta, l-a convins că în noaptea respectivă se vor schimba banii dar îl poate ajuta, întrucât are relații la o bancă.

Persoana vătămată l-a invitat în locuință și i-a arătat toți banii. Autorul a verificat bancnotele, a pus deoparte câteva dintre ele, care nu ar fi trebuit schimbate. Apoi, profitând de neatenția victimei a părăsit imobilul cu suma de 77.510 lei, 250 euro și 100 de dolari.

Sursa info: Realitatea.

Citește și: http://2.actualmm.ro/vezi-raportul-complet-la-sediul-inspectoratului-de-politie-al-judetului-maramures-avut-loc-evaluarea-activitatii-si-rezultatelor-obtinute-de-politisti-anul-2017/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA