Acasă News Alert AU IEŞIT ÎN LUME - Actorii Teatrului Municipal au participat la două...

AU IEŞIT ÎN LUME – Actorii Teatrului Municipal au participat la două festivaluri internaţionale de profil şi urmează al treilea

DISTRIBUIȚI

Actorii Teatrului Muncipal Baia Mare au participat în ultima lună la două festivaluri internaţionale de teatru, acţiuni menite să redea instituţiei de cultură notorietatea de care se bucura în urmă cu ceva ani.

“Teatrul Municipal Baia Mare a participat la două festivaluri internaționale, la Festivalul Internațional «Teatrul ca o stradă», de la Reșița, cu piesa «Casa de pe graniță» și acum câteva zile teatrul din Baia Mare s-a întors de la Bacău, unde a participat la Festivalul Internaţional al recitalurilor dramatice su spectacolul «Albastru, galben, roşu»”, a declarat Radu Macrinici, directorul Teatrului Muncipal Baia Mare.

Cele două piese puse în scenă de actorii băimăreni s-au bucurat de un real succes în rândul publicului amator de teatru. Urmează un al treilea festival unde va fi prezentată o a treia producţie.

„Ambele spectacole au fost foarte bine apreciate de public, de critică, şi e foarte important pentru teatru să înceapă să iasă din nou în lume şi pe 13 mai suntem invitaţi la Arad la Festivalul de Teatru Nou cu spectacolul «Columbinus». Deci, trei festivaluri, trei spectacole diferite”, a mai spus Macrinici.

Toate cele trei piese prezentate de actorii băimăreni au avut premiera în această stagiune.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA