AcasăActualitate112AU FOST SUFICIENT DE VIGILENTE - Două băimărence care ştiau de metodă...

AU FOST SUFICIENT DE VIGILENTE – Două băimărence care ştiau de metodă au reuşit să nu devină victime ale metodei „Accidentul”

spot_img

DISTRIBUIȚI

AU FOST SUFICIENT DE VIGILENTE Cetăţenii încep să cunoască metodele de operare ale escrocilor şi reuşesc astfel să se ferească de aceştia. În weekend-ul trecut, două persoane din Baia Mare au putut evita să fie înşelate prin metoda „Accidentul” şi au anunţat poliţia.

Duminică, 25 iunie, poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale au fost sesizaţi cu privire la comiterea a două tentative de înşelăciune prin metoda „Accidentul”.

Două femei de 73 şi 85 de ani, domiciliate în Baia Mare, au declarat că au fost apelate pe telefonul fix şi mobil de către persoane necunoscute, care au pretins că sunt poliţişti şi medici, şi au fost anunţate că fiul/fiica lor au fost implicaţi în accidente rutiere.

Apelanţii au pretins sume de bani, într-un caz 7000 euro, necesari pentru intervenţiile chirurgicale ale acestora.

Deşi persoanele apelate fac parte din categoria de vârstă vizată cel mai adesea de escroci, în ambele cazuri femeile au dat dovadă de stăpânire de sine, au închis telefonul şi şi-au sunat copiii pentru a verifica veridicitatea veştilor.

Astfel au constatat că erau pe cale să fie înşelate.

citeşte şi ULTIMA ORĂ / ACTUALIZARE 2 – Accident cu două victime pe şoseaua de centură a Băii Mari. Şoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest (VIDEO)

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la înşelăciune şi pentru identificarea autorilor.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA