spot_img
AcasăEvenimentAU DAT LOVITURA - Motocicleta BMW a unui turist austriac a fost...

AU DAT LOVITURA – Motocicleta BMW a unui turist austriac a fost furata din parcarea unui hotel din Vișeu de Sus

DISTRIBUIȚI

A venit în România pentru a se distra, pentru a se relaxa, pentru celebra Mocăniță și pentru a se bucura de natura Maramureșului. Cel puțin așa s-a gandit un turist din Austria, care odată ajuns în Maramureș, bărbatul s-a cazat la un hotel de la ieșirea din Vișeu de Sus. 

În parcarea din fața unității hoteliere și-a lăsat motocicleta BMW. Tot acolo și-a parcat-o și un coleg de drumeție. În miez de noapte, se pare că persoane necunoscute au oprit cu autoturismul pe marginea drumului național 18, au deschis portbagajul unui vehicul și ar fi încărcat pur și simplu motocicleta. Apoi ar fi dispărut liniștiți în noapte. Culmea e că nici paznicul unității hoteliere nu ar fi auzit nimic suspect.

Dis-de dimineață austriacul s-a trezit și când să pornească la drum, ia motorul de unde nu-i. A alertat imediat poliția. Aceștia au efectuat cercetările la fața locului și au început să caute motocicleta prin apropierea unității hoteliere. Probabil pentru indicii, pentru că altfel nu ne explicăm cum să cauți bunul furat la ore bune chiar lângă locul de unde a dispărut. Fără rezultat însă.

ACTUALIZARE 1

Conform unor surse din rândul anchetatorilor astăzi o echipă de la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș au plecat la Vișeu de Sus pentru a coordona ancheta. Spre deosebire de polițiștii de la Vișeu de Sus, cei de la județ au reușit în câteva ore să dea de urma autorilor. Motocicleta BMW a fost recuperată și a fost predată cetățeanului austriac. Acesta a ținut să le mulțumească pentru operativitatea de care au dat dovadă polițiștii maramureșeni. Suspecții sunt în acest moment audiați și urmează a se dispune măsuri împotriva acestora.

ACTUALIZARE 2

Suspecții în vârstă de 22, respectiv 26 ani sunt din localitatea Moisei. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore. Ei au fost încătușați și aduși azi noapte la arestul IPJ Maramureș. Astăzi ei vor fi prezentați în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Cetățeanul austriac în vârstă de 75 ani va fi prezent și el în Baia Mare la poliție. Administratorii hotelului din fața căruia s-a furat motocicleta BMW i-au oferit două zile gratuite de cazare pentru a se bucura în liniște de vacanța ce putea fi una ratată.

Claudiu Ban, corespondent ActualMM.ro în Maramureșul Istoric.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CINE SUNT AUTORII FURTULUI.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA