AcasăMARAMURESUL ISTORICAU "COBORÂT" SFINȚII - Scandal aplanat de jandarmi la o executare silită...

AU „COBORÂT” SFINȚII – Scandal aplanat de jandarmi la o executare silită din Dragomirești

spot_img

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 09 decembrie a.c., efectivele de jandarmi au desfăşurat o acţiune de protecţie a executorului judecătoresc pe timpul unei executări silite în localitatea Dragomireşti. Acţiunea a decurs normal până în momentul în care o persoană în vâstă de 39 ani, din Dragomireşti, a perturbat procesul de executare silită.

Femeia, aflându-se la domiciliul cumnatului său din localitate, unde se efectua executarea, fără calitate oficială, a adresat  expresii şi cuvinte jignitoare părţilor adverse (creditoare) participante la executarea silită. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru restabilirea stării de normalitate şi continuarea activităţii specifice de executare. Au fost luate măsurile legale împotriva persoanei respective prin  sancţionarea contravenţională, conform prevederilor legii nr. 61/1991 republicată, art. 2, pct.1.

De asemenea, jandarmi au dispus şi sancţionarea cu amendă contravenţională în cazul a altor două persoane,  aflate în imediata apropiere a locului unde se desfăşura executarea, pentru abateri care contravin normelor de ordine publică, fapte prevăzute prin legea nr. 61/1991, republicată, art.2, punctul 3.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA