AcasăEvenimentATP Trucks lansează TRUSTON în România

ATP Trucks lansează TRUSTON în România

DISTRIBUIȚI

ATP Trucks Automobile, nou producător de autovehicule de transport rutier în România, anunță lansarea primul său produs: TRUSTON.

TRUSTON, echipat în varianta de basculantă şi betonieră, își propune să se impună, în primul rând, pe piața românească de vehicule comerciale de profil.

TRUSTON: îl definim ca un produs în care să te încrezi pentru afacerea ta. Puternic, robust, fiabil, simplu de manevrat, se transpune ca răspuns la nevoia de dezvoltare continuă a ATP Group. Prin ATP Trucks Automobile, ATP Group ajunge la un nivel superior. Avem produsul finit propriu bazându-ne pe o experienţă integrată raportată la piaţa de automotive, reţeaua de service-uri autorizate şi cea de distribuţie auto”, declară Mircea Cirţ, CEO&President ATP Group.

Prezenţa noastră de peste 20 de ani pe piaţa de profil ne-a dat acces la o foarte bună cunoaștere a dorințelor, nevoilor şi exigențelor clienților noștri. Credem că TRUSTON se va impune pe piața românească prin calitățile sale, dar și prin poziționarea prețului competitiv. Capacitatea actuală de producţie este de 360 camioane pe an,” a mai adaugat domnul Cirţ.

În versiunea Standard de echipare, TRUSTON vine cu: preinstalare camere, climatizare automată, volan multifuncţional, Cruise Control, senzori ploaie-lumină, cumputer de bord, scaun pneumatic pentru şofer, volan îmbrăcat în piele artificială, cabină mare cu pat şofer, suspensie pneumatică la cabină, sistem electronic de control al frânării (EBS), sistem antiblocare a roţilor în frânare (ABS), sistem electronic de control al stabililităţii (ESC), sistem electronic de control al tractiunii (ASR).

Gama de culori ce pot fi asigurate este una largă: roşu, portocaliu, verde, albastru, gri, alb, sanidine.

În afacerea noastră avem acces la cei mai buni furnizori. Motoarele TRUSTON sunt Power by Weichai. Weichai este Numarul 1 mondial la vânzarea de motoare comerciale diesel de peste 6.000 cmc.” menţionează Mircea Cirţ, CEO&President ATP Group.
“Regula spune: cu cât coeficientul de elasticitate este mai mare, cu atât zona de stabilitate este mai mare. TRUSTON are zona de stabilitate mare. Cuplul maxim al acestui motor începe de la 1.000 rotaţii/minut asigurând o forţă mare pe o perioada îndelungată fără a suprasolicita motorul” declară ing. Mihai Ardelean, Director producţie al ATP Trucks Automobile.

TRUSTON vine cu un motor puternic de 430 CP, 316 kW, cuplu maxim 2060 Nm (1000 -1400). Cutia de viteze este ATP Truck – Fast, manuală, cu 16 trepte. Sistemul de suspensie prevede arcurile cu 11 foi pe față și 13 foi pe spate. TRUSTON este aşadar suficient de robust încât să permită transportarea unor greutăți cu 33% mai mari decât era posibil până acum.

Din punct de vedere constructiv, saşiul este unul foarte rezistent fiind susţinut de două profile în C puse unul într-altul: unul de 7 mm și unul de 8 mm. Bena basculantei TRUSTON este confecționată din tablă Hardox de 8 mm a carei geometrie conferă rezistență sporită.
Betoniera TRUSTON are o capacitate standard de 10 mc, angrenată cu componente Eaton, respectiv Bonfiglioli şi este fabricată şi ea din tablă Hardox.

Cabina TRUSTON vine cu un confort la standarde înalte, fiind orientată spre nevoile șoferului. Pentru ca șoferul să utilizeze basculanta la întregul său potențial, e important să se simtă confortabil. În dotarea standard, cabina integrează aşadar patul şi scaunul pneumatic pentru şofer, suspensia pe perne de aer.

Designul tabloului de bord este unul modern şi se remarcă prin claritatea și simplitatea instrumentelor astfel că navigarea pentru executarea sarcinilor de lucru primează. Sistemul de diagnosticare semnalează eventuale defecţiuni astfel încât acestea să poată fi remediate aplicat, direct pe problema indicată.

Unitatea de entertainment vine cu touchscreen, ecran color, conectivitate USB, card reader SD, Bluetooth integrat, player video și comenzi pe volan.

Rezistența superioară a componentelor se traduce într-o durabilitate sporită a ansamblului şi costuri de mentenanţă reduse. TRUSTON intră pe piaţă cu 2 ani garanţie.

Evenimentul de lansare TRUSTON a avut loc în data de 28 August, în Baia Mare și a reunit peste 300 de participanți, presă, oficialităţi, clienţi și parteneri ATP Group. Primii trei clienţi care au contractat deja noul produs, au putut testa în premiera autobasculantele TRUSTON. De altfel, toate cele 10 unitaţi, primele ieşite de pe linia de producţie, au putut fi văzute şi testate de către clienţii interesaţi.

Despre ATP Group:

ATP Group reuneşte firmele ATP Automotive – producţie şi distribuţie piese auto, ATP Motors – dealership auto şi ATP Transit – transport rutier intern şi internaţional.
ATP Trucks Automobile este cea mai tânără afacere în cadrul ATP Group. Activitatea de bază este aceea de fabricare a autovehiculelor de transport rutier şi persoane.

Cu mult curaj şi cu o investiţie majoră, ATP Group a abordat acest segment de activitate în urmă cu doi ani, când ideea noului proiect a prins contur. La finalul lunii august 2019, cand proiectul însumează peste 15.000 de zile de lucru ale echipei de ingineri, sunt finalizate pe linia de asamblare primele 10 autospeciale. De Nota 10, “made in Maramureş”, autospecialele pot fi întâlnite deja şi în trafic!

ATP Group este un partener de încredere al transportatorilor, activând de aproape 25 de ani în domeniul auto ca furnizor de produse şi apoi servicii pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Cu noua sa afacere, poziţia ATP Group se consolidează pe piaţa auto din România şi deschide mai departe perpectiva altor parteneriate.

Distribuţia TRUSTON în piaţă se va realiza prin ATP Motors (https://www.atp-motors.com/) iar clienţii beneficiază de: accesorii disponibile online prin E-shop (https://shop.atp-exodus.com/), specializare şoferi pentru reparaţii simple, servicii de mentenanţă şi reparaţii în centre autorizate, asistenţă în service caroserie cu decontare directa a asigurărilor, servicii specializate de consultanţă pentru vânzare, finanţare si asigurări auto, garanţie extinsă.

 

Detalii suplimentare puteţi obţine la:

Alexandra Moldovan
Tel: 0731 818 097
E-mail: [email protected]

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA