AcasăEvenimentATP Motors, noul dealer Opel din județul Cluj

ATP Motors, noul dealer Opel din județul Cluj

spot_img

DISTRIBUIȚI

ATP Motors este noul dealer Opel în judeţul Cluj, având sediul în comuna Sânnicoară. Noul partener comercializează toate modelele Opel disponibile pe piața din România, inclusiv întreaga gamă de autovehicule comerciale Opel, care cuprinde autoutilitarele Combo, Vivaro și Movano.

Pe lângă spaţiul alocat comercializării modelelor Opel, noua locaţie oferă toate serviciile post vânzare, de la mecanică, diagnoză şi geometrie computerizate, până la tinichigerie, vopsitorie, piese de schimb și accesorii Opel.

Acesta este al cincilea an de creștere pentru Opel în România. Evoluția excelentă din ultimii ani s-a bazat pe o gamă de modele care aduc tehnologii noi în segmentul autovehiculelor de volum, o ofertă competitivă și pe adaptarea continuă a rețelei de distribuitori, astfel încât să putem răspunde cât mai bine solicitărilor clienților noștri. Urmărind aceeași strategie, astăzi anunțăm un nou partener în județul Cluj, ATP Motors.” Cristian Milea, Country Director Opel România.

ATP Motors, parte a ATP Exodus Group, se află într-un continuu proces de dezvoltare şi de adaptare la nevoile pieţei auto. Am pornit acum zece ani cu un un singur brand, iar în 2018 avem opt mărci în portofoliu. Adăugarea mărcii germane Opel în portofoliul nostru în 2011 a consolidat poziția ATP Exodus Group de jucător important al pieței auto, iar astăzi extindem parteneriatul nostru prin deschiderea unui centru Opel în județul Cluj. În regiunea de nord-vest a ţării ne-am impus deja prin rezultatele centrului Opel de la Baia Mare. Prin adăugarea centrului Opel din județul Cluj, suntem şi mai accesibili clienților din regiunea în care activăm.” Mircea Cirț, Preşedinte & CEO ATP Exodus Group.

 

Despre ATP Exodus Group:

 

Afacerea ATP Exodus a început în 1995 în nordul României ajungând să fie astăzi o afacere de succes pe piaţa de auto din Europa de Est: ATP Exodus Group.

ATP Exodus Group și-a structurat businessul, începând cu 2016, în trei divizii distincte: ATP Motors, ATP Automotive și ATP Transit. Aşadar, în prezent activează în trei sectoare principale: piese pentru camioane, distribuitor auto, transport de mărfuri. Toate mărcile auto pe care Grupul le distribuie sunt comercializate sub umbrela ATP Motors. În prezent, ATP Motors deține două centre Opel – în Baia Mare, b-dul Bucuresti nr. 65 – judeţul Maramureş şi în Sânnicoară, str. Clujului nr. 4B – judeţul Cluj. ATP Motors oferă servicii complete: consiliere profesională pentru achiziţia de autovehicule noi şi rulate, programe de finanţare avantajoase, oferte variate pentru asigurarea autovehiculelor, service integrat – service mecanică, vopsitorie şi caroserie în ateliere dotate cu tehnologie ultramodernă şi asistate de profesionişti certificaţi, servicii complete pentru orice tip de autovehicul – ITP, vulcanizare, spălătorie auto, pachete de service și garanții, servicii de mobilitate și închirieri auto, vânzări de piese și accesorii: http://atp-motors.com/.

 

 

Contact:

Florentina Stoica

Public Relations Manager

0749 180 022

Florentina.Stoica@Opel.com

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA