spot_img
AcasăNews AlertAtențiune, atențiune! În perioada 23-25 septembrie, marea familie a comunității băimărene celebrează...

Atențiune, atențiune! În perioada 23-25 septembrie, marea familie a comunității băimărene celebrează cea de a XVIII-a ediție a Sărbătorii Castanelor

spot_img

DISTRIBUIȚI

Atențiune, atențiune! În perioada 23-25 septembrie, marea familie a comunității băimărene celebrează cea de a XVIII-a ediție a Sărbătorii Castanelor.

Pentru copiii, tinerii și seniorii cetății, turiștii și prietenii din comunitățile vecine, primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local al municipiului Baia Mare au pregătit expoziții, parade în care ne mândrim cu tot ceea ce are comunitatea noastră mai de preț: elevi și sportivi, cultură și artă, concerte care vor avea loc pe scenele organizate în Centrul istoric și pe Bulevardul Unirii.

Gașca Zurli, Zdob și Zdub, Loredana, Holograf, Irina Rimes, Carla’s Dreams și Opera Națională Română din Cluj sunt câțiva dintre artiștii care ne vor fi alături în cadrul sărbătorii.

Împreună muncim și ne străduim zi de zi să dezvoltăm și să modernizăm orașul nostru. Haideți să ne bucurăm împreună de sărbătoarea orașului nostru. Împreună suntem Baia Mare!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA