spot_img
Acasăsinucidere maramuresATENŢIONARE DE CĂLĂTORIE - Drumuri blocate în Italia, în urma seismelor

ATENŢIONARE DE CĂLĂTORIE – Drumuri blocate în Italia, în urma seismelor

DISTRIBUIȚI

ATENŢIONARE DE CĂLĂTORIE Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Italia că în urma seismelor care au avut loc în Italia centrală pe 26 și 27 octombrie anumite drumuri naționale au fost blocate.

ATENŢIONARE DE CĂLĂTORIE „În data de 27 octombrie 2016, strada statală 685 denumită ‘delle Tre Valli Umbre’ este închisă circulației normale, fiind accesibilă doar pentru mijloacele de intervenție”, a informat MAE, prin intermediul unui comunicat.

Ministerul recomandă cetățenilor români care se află în zonele calamitate să urmărească site-ul www.stradeanas.it sau să descarce gratuit aplicația „VAI Anas Plus” din „App store” și „Play store”.

citeşte şi SEISMELE DIN ITALIA – „Situația e apocaliptică” (VIDEO)

MAE mai recomandă consultarea paginii de internet www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (disponibilă gratuit în „App Store” și „Google Play”), care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de alertare în cazul în care apar situații speciale.

sursa

foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA