AcasăActualitate112ATENȚIE, ȘMECHER LA VOLAN – S-a filmat în timp ce conducea pe...

ATENȚIE, ȘMECHER LA VOLAN – S-a filmat în timp ce conducea pe străzile din Baia Mare cu peste 150 km/h

spot_img

DISTRIBUIȚI

ATENȚIE, ȘMECHER LA VOLAN   De o inconștiență dusă la extrem a dat dovadă un șofer băimărean care, în încercarea de a-și arăta „mușchii” pe rețelele de socializare, s-a filmat în timp ce conducea cu o viteză năucitoare pe străzile din oraș – nu mai puțin de 150 de km/h.

În timp ce bărbatul apăsa pedala de accelerație, gonind cu o viteză cu mult peste limita admisă într-un oraș, prietenul acestuia arunca cu bani prin mașină. Aroganța celor doi „șmecheri” ar fi putut să îi coste scump, atât pe ei cât și pe ceilalți participanți la trafic.

Pe străzile din municipiul Baia Mare au apărut adevărate cratere în ultimele săptămâni. O clipă de neatenție ar fi fost deajuns pentru ca momentul de distracție al șoferului și a prietenului acestuia să se sfârșească tragic.

Deși imaginile publicate de către bărbat pe Facebook sunt o dovadă incontestabilă a încălcării legii într-un mod grav, surse din poliție ne-au spus că nu există nici o sancțiune pe care să o poată aplica șoferului teribilist. Tot ce pot să facă polițiștii este să „îl ia la ochi” pe acesta, pentru eventuale viitoare escapade.

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA