Acasă Actualitate Social ATENȚIE, SE FURĂ! - Ce recomandă polițiștii să faci pentru a nu...

ATENȚIE, SE FURĂ! – Ce recomandă polițiștii să faci pentru a nu cădea pradă hoților

DISTRIBUIȚI

ATENȚIE, SE FURĂ!  Se apropie cu paşi repezi perioada în care majoritatea cetăţenilor intră în febra cumpărăturilor. Centrele comerciale, pieţele, magazinele se aglomerează, oamenii sunt distraşi de mulţimea de produse, de oferte şi uită să fie atenţi la genţi, buzunare sau alte obiecte pe care le au asupra lor. Este o perioadă fastă pentru cei care au îndeletniciri infracţionale.

Autorii profită de aglomeraţie, de lipsa de vigilenţă şi pot „opera” cu mai multă uşurinţă.

Sâmbătă, 24 noiembrie, o tânără a sesizat poliţia că vineri, în intervalul orar 18.00– 19.00, în timp ce se afla într-un centru comercial din Baia Mare, persoane necunoscute au profitat de neatenţia sa şi i-au sustras portofelul pe care-l purta în poşetă. Valoarea prejudiciului este de 1.200 lei. Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării autorilor şi recuperării banilor şi a cardurilor sustrase.

În scopul preîntâmpinării unor astfel de fapte poliţiştii vă recomandă să manifestaţi atenţie sporită! Nu purtaţi portmoneul în buzunarele exterioare, în geantă la vedere sau în coşurile de cumpărături. În situaţia în care sunteţi victima vreunei infracţiuni, sesizaţi de îndată poliţia!

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș
Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA