AcasăActualitateSocialAtenţie la escroci! Trei persoane au fost înşelate prin trei metode diferite....

Atenţie la escroci! Trei persoane au fost înşelate prin trei metode diferite. Vezi aici cum

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Târgu Lăpuş efectuează cercetări în vederea identificării unor persoane care au înşelat o femeie în vârstă de 51 de ani, aflată în Italia, prin metoda „Accidentul”. Dacă până acum au fost semnalate cazuri în care persoane din România erau înştiinţate telefonic despre implicarea într-un accident a rudeniilor aflate în străinătate, de data aceasta, escrocii i-au solicitat bani unei femei aflate în afara ţării pentru un presupus accident comis de fiul acesteia în România. Femeia a fost contactată telefonic de persoane necunoscute care au pretins suma de 2.000 de euro pentru ca două victime ale unui accident de circulaţie produs de fiul acesteia să poată fi transportate de urgenţă la spital cu elicopterul. Femeia a virat banii solicitaţi în contul indicat de escroci, realizând ulterior că a fost înşelată. Pentru identificarea autorilor efectuează cercetări atât poliţiştii maramureşeni, sesizaţi astăzi de fiul victimei, cât şi cei italieni, sesizaţi de victimă.

Poliţiştii de investigaţii criminale băimăreni au fost sesizaţi ieri cu privire la faptul că sâmbătă, 10 mai, un bărbat în vârstă de 67 de ani de pe strada Progresului a fost victima unei înşelăciuni. La poarta sa s-au prezentat trei persoane necunoscute, îmbrăcate în salopetă de culoare albastră, care au pretins că sunt muncitori la firma care execută lucrări pe strada respectivă şi s-au oferit să-i execute lucrări de asfaltare în curte. Bărbatul le-a plătit un avans de 800 de lei pentru asfaltarea unei alei, apoi cele trei persoane au plecat, dar nu s-au întors pentru executarea lucrării, aşa cum au promis. Când şi-a dat seama că a fost înşelat, bărbatul a sesizat poliţia. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi în vederea identificării autorilor.

Un alt bărbat, de această dată sighetean, a fost înşelat prin intermediul comenzilor on-line. El a comandat pe un site două perechi de pantofi sport, pentru care a achitat suma de 250 de lei, dar a primit alte produse în locul celor comandate.

Şi în acest caz poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor şi pentru recuperarea prejudiciului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA