Acasă Actualitate 112 ATENŢIE LA CERŞETORI! - O femeie din Poienile de Sub Munte a...

ATENŢIE LA CERŞETORI! – O femeie din Poienile de Sub Munte a rămas fără 500 de lei după ce a vrut să ajute o tânără

DISTRIBUIȚI

ATENŢIE LA CERŞETORI!  Mila şi compasiunea faţă de cei aflaţi în nevoi vă pot transforma în victime. Ieri, poliţiştii din Poienile de Sub Munte au fost semnalaţi cu privire la un astfel de caz.

O femeie de 80 de ani, din localitate, a declarat poliţiştilor că a primit în casă o cerşetoare şi a scos portofelul dintr-un dulap chiar sub privirile ei, pentru a o ajuta cu o sumă de bani.

Apoi, femeia a mers într-o anexă gospodărească să-i aducă o pereche de încălţăminte. A fost suficient încât tânăra să reuşească să sustragă portofelul, în care se aflau aproximativ 500 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe tânără, pe raza comunei Repedea, reuşind să recupereze banii sustraşi.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, urmând a se propune măsurile legale prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

Profitând de sensibilitatea cetăţenilor, cerşetorii încearcă să capteze atenţia prin diverse mijloace.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş vă recomandă să nu permiteţi accesul în locuinţă unor persoane necunoscute care solicită bani sau alte bunuri. Din dorinţa de a oferi, riscaţi să deveniţi victime!

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA