AcasăAlteleEconomicATENŢIE LA CE CONSUMAŢI - Poliţiştii au descoperit în zona viticolă Panciu...

ATENŢIE LA CE CONSUMAŢI – Poliţiştii au descoperit în zona viticolă Panciu vin… contrafăcut

DISTRIBUIȚI

ATENŢIE LA CE CONSUMAŢI Băuturile contrafăcute ajung pe piaţa românească în cantităţi mari, chiar din zone cu tradiţie în producerea vinului.

ATENŢIE LA CE CONSUMAŢI În urma a cinci percheziții efectuate în Panciu, polițiștii din Vrancea au descoperit aproape 80.000 de litri de produse vinicole susceptibile a fi contrafăcute, conform Ştiri pe surse.

La data de 13 ianuarie, polițiștii din cadrul I.P.J. Vrancea au efectuat cinci percheziții la imobilele aparținând unui bărbat, de 59 de ani, precum și la sediul unei societăți comerciale din Panciu.

În urma acestor activități au fost descoperiți 79.150 de litri de substanță cu miros de vin și 635 de litri de substanță ambalata în pet-uri de 1 și 2 litri, acestea fiind inscripționate cu denumirea de băutură spumoasă aromatizată pe bază de vin.

În vederea documentării cauzei, polițiștii au ridicat eșantioane al căror conținut urmează a fi analizat în condiții de laborator.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producerea, expunerea spre vânzare și/sau vânzarea cunoscând că sunt falsificate sau substituite de vinuri și produse vinicole.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA