AcasăActualitateACTUALIZARE/ ATENȚIE LA BIZONI - Șofer de BMW, parcare de nevertebrată în...

ACTUALIZARE/ ATENȚIE LA BIZONI – Șofer de BMW, parcare de nevertebrată în fața Muzeului de Etnografie

spot_img

DISTRIBUIȚI

ATENȚIE LA BIZONI  Din nefericire, nu ne este rar dat să vedem mașini care, prin felul în care sunt parcate, încalcă orice urmă de bun simț în municipiul Baia Mare. De la șoferi care își lasă mașinile pe mijlocul trotuarelor, fără să mai lase loc pentru pietoni, la alții care parchează în mijlocul drumului pentru că le e lene să meargă doi metri până la magazin, le avem pe toate.

Protagonistul parcării nesimțite surprinse azi de un băimărean este un cetățean care și-a câștigat titlul de “bizon”. Acesta și-a lăsat SUV-ul marca BMW de câteva mii de euro tocmai în fața Muzeului de Etnografie din oraș. Unii băimăreni spun că Poliția Locală a fost înștiințată în acest sens.

Toate acestea fiind spuse, considerăm că șoferul de “bemveu” și-a îndeplinit scopul: toată lumea a văzut ce mașină are și cât de elegant știe să parcheze.

 

Actualizare:

Un cititor al ActualMM.ro ne-a scris la puțin timp după publicarea articolului motivul pentru care mașina a fost parcată pe o alee pietonală, la câțiva pași de Câmpul Tineretului și un loc de joacă pentru copii. Se pare că șoferul „cotețului”, după cum îl alintă chiar el, pe numele său Popan Răzvan, și-a lăsat mașina acolo pentru a-i face niște poze, peisajul fiind unul perfect. Pozele au fost folosite ulterior pentru a pune mașina la vânzare pe grupurile de Facebook.

Adrian Barbur

Foto: Andrei Kuniak

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA