AcasăActualitate112ATENȚIE - Înșelătorie în numele victimelor din Colectiv

ATENȚIE – Înșelătorie în numele victimelor din Colectiv

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un individ fără scrupule, care se proclamă chitarist rock, având contul Sabin Draggy pe rețeaua de socializare Facebook, profită cu nerușinare de tragedia victimelor din Colectiv. Acesta încearcă să convingă cât mai mulți oameni să doneze bani pentru răniți, arată Pro TV.
Mai multe persoane și-au dat seama de intențiile lui și încearcă acum să îi avertizeze pe toți cei care i-ar putea cădea în plasă. “Atenție la Sabin Draggy care strânge personal fonduri pentru ajutorarea răniților din Colectiv!”. Așa începe postrarea prin care oamenii sunt avertizați că un individ care susține că este chitarist într-o formație rock cere sume cuprinse între o mie și două mii de lei, pentru operația unui rănit în incendiul Colectiv.

„El mai are nevoie de 2 mii de lei pentru ultima operație, și vreau să strâng banii ăștia de la oameni care țin la el” scria într-una dintre mesajele pe care individul încerca să o convingă pe o tânără să doneze. Aceasta spune însă că “i-am pus mai multe întrebări și mi-am dat seama că minte. Mi s-a părut ciudat că a zis că operația costă 2.000 de lei… și că o să ducă el personal banii”.

Oamenii s-au mobilizat pe rețelele de socializare, iar individul ar fi fost identificat de supraviețuitori ai teribilului incendiu. Unul dintre ei, Cătălin Scânteie, spune că “acest Sabin e cunoscut din anii trecuți, a încercat să facă niște evenimente rock… a dat țepe. Am primit mesaje și din afara țării prin care suntem atenționați să nu dăm bani. Spune că e chitarist la Coma … spune astea ca sa fie credibil”.

Cei care au apucat să îi dea bani acestui individ sunt rugați să sesizeze poliția, iar cei care vor să ajute victimele din Colectiv, sub orice formă, să o facă prin intermediul fundațiilor înființate pentru acest scop. În Colectiv 64 de tineri și-au pierdut viața și alte câteva zeci de persoane au fost rănite, în incendiul izbucnit anul trecut în clubul Colectiv din Capitală.

sursă info, aici.

sursă foto, aici.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA