AcasăActualitate112ATENŢIE CU CINE VĂ ÎMPRIETENIŢI PE INTERNET - Adolescentă sechestrată într-un apartament...

ATENŢIE CU CINE VĂ ÎMPRIETENIŢI PE INTERNET – Adolescentă sechestrată într-un apartament din Bucureşti de un tânăr pe care îl cunoscuse pe internet

DISTRIBUIȚI

08O adolescentă a fost răpită şi sechestrată într-un apartament din Bucureşti, de către un tânăr pe care fata îl cunoscuse pe internet.

Deşi nu îşi dorea foarte tare să-l cunoască personal, verişoara ei a insistat că trebuie s-o facă aşa că tânăra a cedat.

Din păcate, a urmat o grozăvie. Fata a fost supusă la chinuri inimaginabile, sub ameninţarea cuţitului, într-o locuinţă din Bucureşti, de tânărul pe care îl cunoscuse pe internet.

Cei doi s-au cunoscut pe o reţea de socializare, iar după un timp, individul i-a propus să se întâlnească.

Împreună cu verişoara ei, s-au întâlnit în Gara Braşov, unde le aştepta cu o maşină, cu un prieten, şi au plecat la el acasă, în Bucureşti”, a explicat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, Daniel George Dancă.

“Fata nu s-a simţit confortabil alături de el, fiind împinsă de verişoara ei spre această prietenie. Nu ştim exact ce rol a avut această verişoară, urmează s-o audiem”, a precizat prim-procurorul.

De asemenea suspectul i-a luat telefonul mobil şi i l-a vândut, pentru a-şi cumpăra el un telefon mai performant, iar cartela telefonică i-a rupt-o, însă nu înainte să obţină numărul de telefon al mamei fetei, care era plecată în Italia, la muncă.

Tânărul i-a trimis un mesaj femeii, în care îi spunea că, dacă vrea să-şi mai vadă fata în viaţă, să-i trimită o anumită sumă de bani.

Femeia a sesizat imediat Poliţia, în momentul în care a realizat că fiica ei este în pericol, dar în loc să se sperie, individul îi cerea bani în continuare, pentru a o elibera pe fată.

Într-un final, tânăra a fost eliberată datorită unei prietene de-a fetei, care a reuşit să-l convingă pe suspect să-i dea drumul fetei.

Tânărul se află în prezent în arest preventiv, cercetările continuând pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, furt și șantaj, conform datelor oferite de purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov.

Sursa info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA