Acasăoameni noiATENȚIE, ATENȚIE! PROGNOZA METEO PENTRU WEEKEND - De la 20 de grade, la...

ATENȚIE, ATENȚIE! PROGNOZA METEO PENTRU WEEKEND – De la 20 de grade, la temperaturi cu minus şi ninsori

spot_img

DISTRIBUIȚI

ATENȚIE, ATENȚIE! PROGNOZA METEO PENTRU WEEKEND Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că vremea în ţară, precum şi în Capitală, va fi caldă în următoarele zile. Vor fi temperaturi între 18 şi 20 de grade Celsius, însă, de duminică se preconizează o răcire cu precipitaţii sub formă de ninsoare.

Se preconizează o răcire care începe duminică şi care continuă şi la începutul săptămânii viitoare. Într-adevăr, inclusiv sâmbătă vor fi temperaturi foarte ridicate. Martie este o lună capricioasă, mai sunt intervale calde, reci. Vor fi şi precipitaţii sub formă de ninsoare, dar nu mai devreme de duminică, unele care pot fi şi în cursul zilei. Până sâmbătă nu vor fi probleme, iar în partea de sud a ţării, ca şi vineri, vor fi valori în jur de 18 grade Celsius şi în Capitală maximă de sâmbătă va fi de 18-19 grade. În ţară vor fi înspre 19 în mai multe zone din sud, chiar 20 de grade în sudul Dobrogei”, a declarat meteorologul de serviciu ANM, citat de Mediafax.

Între 18 şi 20 martie vremea se va răci, însă ulterior valorile termice vor creşte uşor de la o zi la alta. La sfârşitul celei de a două săptămâni, se va atinge o medie regională de 13 grade. Temperaturile minime se vor situa între 3 şi 7 grade, în medie, în prima săptămână, cu cele mai scăzute valori pe 15 martie. În intervalul 18 – 20 martie vor deveni uşor negative, pentru ca apoi să crească din nou, spre 3 grade pe 24, 25 martie, potrivit ANM.

În Maramureş, între 18 şi 20 martie vremea va deveni rece pentru această perioadă a anului. După această dată şi până pe 25 martie, temperatura aerului va fi în creştere de la o zi la alta. Totuși, temperatura se va menţine uşor sub valorile climatologic normale, astfel încât, pe 25 martie, maximele diurne vor fi de aproximativ 10 grade. Asta în timp ce minimele nocturne vor atinge 1-2 grade, în medie.

În Transilvania, la începutul săptămânii, se va resimţi o răcire a vremii. Minimele nocturne vor deveni negative. Mai apoi regimul termic va marca o creştere treptată, spre aproximativ 10 grade ziua şi 0 grade noaptea, pe data de 25 martie.

Sursa info și continuarea articolului cu prognoza pentru celelalte regiuni ale țării pe A1. 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA