Acasăsinucidere maramuresATENTATUL TERORIST DE LA MANCHESTER - Poliţia britanică a arestat încă doi...

ATENTATUL TERORIST DE LA MANCHESTER – Poliţia britanică a arestat încă doi bărbaţi, numărul persoanelor reţinute în acest caz ajungând la opt

spot_img

DISTRIBUIȚI

ATENTATUL TERORIST DE LA MANCHESTER Poliţia britanică a anunţat joi, 25 mai, arestarea a încă doi bărbaţi în legătură cu atentatul de luni seară de la Manchester, soldat cu 22 de morţi şi zeci de răniţi, numărul persoanelor reţinute în acest caz ajungând la opt, relatează BBC şi Reuters.

ATENTATUL TERORIST DE LA MANCHESTER Potrivit poliţiei din zona metropolitană Manchester, au fost efectuate percheziţii la o adresă din zona Withington şi un bărbat a fost arestat în această dimineaţă. Un alt bărbat a fost arestat în zona oraşului Manchester în legătură cu acelaşi atac, scrie Observator.

O femeie care fusese arestată în zona Blackley din Manchester a fost eliberată, fără a fi inculpată.

citeşte şi PREJUDICIU URIAŞ – Percheziții în București și mai multe județe într-un dosar de evaziune și spălare de bani

Autorităţile britanice l-au identificat marţi pe autorul atentatului de la Manchester ca fiind Salman Abedi, în vârstă de 22 de ani, născut la Manchester din părinţi de origine libiană.

Potrivit ministrului de interne britanic, Amber Rudd, Abedi era cunoscut de serviciile de informaţii şi „probabil nu a acţionat singur”.

sursa INFO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA