AcasăActualitate112ATENTAT ÎN AUSTRALIA – Un bărbat a intrat intenționat cu mașina în...

ATENTAT ÎN AUSTRALIA – Un bărbat a intrat intenționat cu mașina în mulțime

DISTRIBUIȚI

ATENTAT ÎN AUSTRALIA  Un bărbat a intrat intenţionat cu o mașină în persoanele care circulau pe o stradă pietonală aglomerată din centrul oraşului australian Melbourne, provocând moartea acel puţin trei oameni și rănirea altor 20. Autoritățile au anunțat că atacatorul a fost arestat și că acest incident nu este anchetat ca un incident terorist, informează CNN.

Incidentul a avut loc vineri după-amiaza, în jurul orei locale 14.00.  Un purtător de cuvânt al Poliţiei din statul Victoria, Stuart Bateson, a anunţat că un bărbat „a intrat în mod intenţionat în pietoni”, precizând că atacul are legătură cu o înjunghiere petrecută cu puțin timp înainte. Bateson a mai adăugat că incidentul de la Melbourne nu pare să fie unul de factură teroristă și a dat asigurări că nu mai există pericole la adresa publicului, dar a îndemnat lumea să evite deocamdată zona, relatează Libertatea.ro.

„Era atât de mult zgomot şi haos, apoi, brusc, poliţie peste tot şi trupuri întinse peste tot pe jos”, a povestit un martor

Martori au spus că au auzit focuri de armă înainte ca bărbatul să fie arestat, dar informaţia nu a fost confirmată. Serviciul de Ambulanţă din statul Victoria a anunțat  că mai multe persoane rănite sunt în stare gravă.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA