Acasăsinucidere maramuresATAC ŞOCANT - Un individ s-a năpustit cu toporul asupra călătorilor într-o...

ATAC ŞOCANT – Un individ s-a năpustit cu toporul asupra călătorilor într-o gară din Düsseldorf (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

ATAC ŞOCANT Cel puţin cinci persoane au fost rănite într-un atac comis cu toporul, în gara Hauptbahnhof, din Dusseldorf. Un suspect a fost arestat, a anunțat poliția. O a doua persoană care ar fi avut legături cu acest atac e, de asemenea, căutată.

ATAC ŞOCANT Poliția germană a revenit asupra informațiilor anunțate anterior și precizează că a arestat un singur suspect, nu doi, așa cum a spus inițial presa locală. Sunt 5 persoane rănite în atac, unul în stare foarte gravă.

Naționalitatea victimelor nu a fost precizată, deocamdată.

Conform ziarului Bild, suspectul arestat a încercat să sară de pe un pod și s-a rănit foarte grav. A fost prins de polițiști și dus la spital, sub escortă. Se pare că suspectul arestat ar fi singurul autor al atacului, dar polițiștii germani au anunțat că o a doua persoană care ar fi avut legături este căutată.

Dintre cei răniți în atac, o persoană este în stare foarte gravă. Printre cei 5 răniți se află și 2 femei. În urma atacului, gara a fost evacuată, iar circulația trenurilor redirecționată către alte gări.

”Eram pe peron, așteptam trenul. Iar când trenul a venit, brusc, cineva a sărit cu un topor și a început să lovească oamenii. Era sânge peste tot. N-am mai văzut așa ceva”, a spus unul dintre martori, citat de Bild.

Inițial, presa germană a transmis că cel puțin doi atacatori au comis atacul. Agresorii ar fi vizat persoane la întâmplare, iar motivul atacului nu este cunoscut. Vehicule ale forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă au ajuns în piaţa Konrad Adenauer, din faţa gării. Martorii au povestiti că au văzut persoane rănite întinse pe jos.

Hauptbahnhof, unde a avut loc atacul, este principala gară din oraş şi deserveşte aproximativ 250.000 de pasageri pe zi.

https://www.youtube.com/watch?v=DmP1E2of7zk

Ziarele germane scriau că atacatorii s-ar fi năpustit asupra mai multor persoane cu topoarele, provocând haos în gara din Dusseldorf. Motivul atacului nu este cunoscut.

sursa INFO, FOTO şi VIDEO

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA