Acasăsinucidere maramuresATAC ÎN LONDRA - Google şi Twitter, acuzate de complicitate la terorism de...

ATAC ÎN LONDRA – Google şi Twitter, acuzate de complicitate la terorism de premierul britanic

DISTRIBUIȚI

ATAC ÎN LONDRA Giganţii în domeniul social media Google şi Twitter i-au răspuns premierului britanic Theresa May, care a acuzat companiile în domeniul Internetului că sunt complice la atacuri teroriste prin faptul că oferă opiniilor extremiste ”spaţiul sigur de care au nevoie pentru a se reproduce”, relatează The Associated Press, scrie News.

Reprezentanţi ai celor două companii au emis comunicate în care subliniază că lucrează la îmbunătăţirea tehnologiei în vederea identificării şi eliminării conţinuturilor neadecvate, inclusiv postări şi fişiere care au legătură cu terorismul.

”Continuăm să extindem utilizarea tehnologiei în cadrul unei abordări sistematice în vederea eliminării acestui tip de conţinut”, a declarat însărcinatul cu politica publică a Twitter în Marea Britanie Nick Pickles.

”Suntem hotărâţi să lucrăm în parteneriat cu Guvernul şi ONG-urile în abordarea acestor pobleme provocatoare şi complexe şi împărtăşim angajamentul Guvernului ca teroriştii să nu se exprime online”, a declarat Google.

citeşte şi PANICĂ LA LONDRA – Șase morți și 30 de răniți după un nou atac terorist (VIDEO)

Poliţia din Londra nu a spus ce rol – dacă a existat vreunul – au avut reţele de socializare sau informaţii de pe Internet în atentatul de sâmbătă noaptea din capitala britanică, soldat cu şapte morţi şi aproape 50 de răniţi.

info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA