AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ ATAC ÎN BAIA MARE | Un individ i-au tăiat gâtul cu...

ACTUALIZARE/ ATAC ÎN BAIA MARE | Un individ i-au tăiat gâtul cu un ciob de sticlă unui bărbat, azi-noapte, pe terasa unui bar de pe strada Victoriei. Starea victimei e stabilă. Atacatorul a fost prins:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Aseară, la ora 21.59, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că, pe strada Victoriei, în urma unui conflict spontan, o persoană ar fi fost tăiată în zona gâtului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificată victima, care a fost stabilizată la fața locului de către echipajele medicale, iar, ulterior, transportată la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Persoanele bănuite de comiterea faptei au părăsit locul producerii evenimentului, în prezent fiind efectuate ample activități pentru depistarea acestora.

La nivelul inspectoratului a fost constituită o echipă complexă de cercetare, pentru identificarea persoanelor implicate în scandal și luarea măsurilor legale care se impun.

ACTUALIZARE:

În urma activităților specifice desfășurate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și se află în custodia polițiștilor.

Victima a rămas internată la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA