Acasăsinucidere maramuresATAC CU COCKTAIL MOLOTOV - Incendiu puternic la un restaurant românesc din...

ATAC CU COCKTAIL MOLOTOV – Incendiu puternic la un restaurant românesc din Franţa (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

ATAC CU COCKTAIL MOLOTOV Mai mulţi români se pare că au fost răniţi grav într-un atac criminal, la Aubervilliers (Seine-Saint-Denis), după ce un restaurant românesc a fost incendiat de trei persoane, care au aruncat cu grenade lacrimogene şi au turnat benzină peste tot, apoi au dat foc.

Potrivit unor surse, printre cele trei persoane care au suferit arsuri deosebit de grave se află şi o femeie din Bistriţa Năsăud, Lidia Pop, o tânără în vârstă de 21 de ani. Românca ar fi fost operată de urgenţă, însă medicii ar fi foarte rezervaţi în privinţa stării sale, scrie Observator.

https://www.youtube.com/watch?v=G-lMJApaLJc

 

https://www.youtube.com/watch?v=blF_W_oS34c

Dominica, o altă tânără, în vârstă de 23 de ani, ar fi fost şi ea grav rănită. Soţul ei este şi el internat în spital, cu răni grave.

Apar informaţii noi despre grozăvia de la restaurantul românesc Transilvania, din Aubervilliers, Franţa. Cristina, o româncă martoră la atacul cu cocktail Molotov, a descris pentru presa franceză ororile la care a asistat.

„Nişte persoane au intrat în restaurant şi a început să arunce peste tot cu benzina. Am încercat să-l împing pe unul dintre ei, dar un altul m-a lovit și a aruncat cu o grenadă cu gaz lacrimogen. Când m-am întors, deja dăduseră foc. Era foc peste tot, ardea totul. Aveam benzină pe mine, iar înăuntru erau soţul şi fiica mea. Îl vedeam cum arde…dar a reuşit să-l salveze pe copil…”.

În stare gravă sunt şi două tinere, Lidia și Dominica, au 21 și 23 de ani și sunt chelnerițe. Lidia e din România și Dominica din Moldova. Lidia are arsuri pe 85% din suprafaţa corpului.

Iuliana, patroana restaurantului Transilvania, este în stare de şoc. „Au dat foc. Au turnat benzină pe fete, pe bar, peste tot şi au dat foc. Nu a fost vorba despre niciun jaf şi nici nu avem duşmani. Nu ştim încă despre cine este vorba, s-au demarat cercetările, îi caută. Eu sunt acum la poliţie, încerc să ajut cum pot”.

Martorii numărat trei bărbați cu glugă, de înălțime medie, care au folosit bombe lacrimogene și bidoane cu benzină. Au aruncat cu gaze lacrimogene, au turnat benzină au dat foc. Flăcările au cuprins imediat barul, mesele, totul.

sursa info, foto şi video 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA