Acasăsinucidere maramuresATAC ARMAT LA PARIS - Un poliţist a fost ucis, iar alţi doi...

ATAC ARMAT LA PARIS – Un poliţist a fost ucis, iar alţi doi răniţi. ISIS a revendicat atentatul

spot_img

DISTRIBUIȚI

ATAC ARMAT LA PARIS Un atac armat a fost comis în centrul Parisului, pe Champs Elysee, unde un individ înarmat a deschis focul. Un polițist a fost ucis, iar alți doi răniți. Un trecător, de asemenea, a fost rănit. Atacatorul a fost în cele din urmă ucis. Atentatul, revendicat de ISIS, are loc cu doar 72 de ore înaintea alegerilor prezidențiale în Franța.

Un video cu momentul în care teroristul este împușcat de polițiști a apărut pe Internet. Înregistrarea a fost filmată de un martor, cu telefonul mobil, scrie Observator.

În imagini, 3 polițiști înarmați pot fi văzuți apropiindu-se de trupul teroristului, aflat la pământ. ”Vreau să ucid poliția”, ar fi strigat individul, înainte de a comite atacul.

Statul Islamic a revendicat atacul armat de la Paris, anunță presa internațională. Informația a apărut la scurt timp după ce Președintele Franței a declarat că e convins că incidentul de pe Champs Elysees e de natură teroristă.

Revendicarea ISIS a fost transmisă de agenția Amaq, apropiată Statului Islamic. Conform grupării teroriste, atacul de la Paris a fost comis de un cetățean belgian, identificat ca Abu Yusuf al-Beljiki.

foto reuters

Președintele Franței a anunțat, într-o declarație televizată, că va ține în cursul acestei dimineți o ședință a consiliului apărării, la ora locală 08.00 (ora 09.00, ora României. Francois Hollande a spus că e convins că incidentul armat are legătură cu terorismul.

”Suntem de o vigilență absolută” pentru asigurarea securității alegerilor prezidențiale, a mai declarat Hollande.

Surse din cadrul poliţiei anunţă că a fost emis un mandat de arestare pentru un al doilea suspect în cazul atacului armat din seara zilei de joi. Se pare că persoana respectivă ar fi ajuns joi la Paris, din Belgia, cu trenul.

foto reuters

Poliţişti şi militari au izolat zona de pe Champs-Elysees în urma atacului asupra poliţiştilor, le-au ordonat turiştilor să se întoarcă la hoteluri şi au împiedicau oameni să se apropie de locul atacului.

sursa INFO şi FOTO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA