AcasăEvenimentAstăzi se judecă recursul în Dosarul ”Caltaboșul”. Ioan Avram Mureșan amenință cu...

Astăzi se judecă recursul în Dosarul ”Caltaboșul”. Ioan Avram Mureșan amenință cu dezvăluiri!

DISTRIBUIȚI

Fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, condamnat la șapte ani de inchisoare pentru deturnare de fonduri, ameninta ca va da in vileag presiunile si santajele la care a fost supus, in timpul dosarului „Caltabosul”.

„Vreau sa dau o declaratie in care sa demasc presiunile la care am fost supus, santajele.. Cei de la DNA, procurorul de caz, care mi-a zis sa declar impotriva lui Remes si dosarul se va intoarce la DNA si va fi inchis, ca oricum e prost facut”, a declarat Ioan Avram Muresan, pentru TVR.

Astăzi, la Curtea Suprema de Justitie se judeca recursul in procesul „Caltabosul”, in urma caruia Muresan a fost condamnat la inca trei ani de inchisoare.

Fostul ministru al Agriculturii precizeaza ca a cerut si o expertizare a inregistrarilor facute de procurori in acest dosar.

„S-a facut exepertiza care arata ca inregistrarile difuzate in presa sunt niste montaje. Din 26 de inregistrari, doar pe 3 dintre ele este vocea mea”, a mai declarat Ioan Avram Muresan.

Si Decebal Traian Remes, succesorul lui Muresan la Agricultura, a fost condamnat tot la 3 ani cu executare si asteapta sa vada decizia in urma recursului. Dosarul Caltabosul a fost deschis dupa ce procurorii au aratat ca Remes a primit, prin intermediul lui Muresan, mita in valoare de 15.000 de euro si produse alimentare in valoare de 1.500 de lei.

Fostul ministru vrea sa obtina internarea intr-un spital penitenciar sau chiar eliberarea pentru cateva luni

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA