spot_img
AcasămodeleĂSTA N-ARE LEGE – Un fost membru al Legiunii Franceze, pus sub...

ĂSTA N-ARE LEGE – Un fost membru al Legiunii Franceze, pus sub control judiciar, a plecat din țară

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un fost membru al Legiunii Franceze a devastat în luna februarie un bar din orașul Ardud, fiind mai întâi arestat, iar apoi pus sub control judiciar. La mijlocul lunii februarie, Radu Ignat a făcut un scandal monstru într-un bar din Ardud, fiind potolit doar de mascații Poliției, care l-au săltat și ”cazat” în arestul IPJ Satu Mare.

Chiar și aici, în arestul IPJ, a fost nevoie de mai multe ori de intervenția mascaților, din cauza scandalurilor provocate de legionar. Acesta a distrus inclusiv o plasmă, adusă în arest de afaceristul Marius Balaji, în perioada în care acesta a fost încarcerat.

Radu Ignat a fost pus la sfârșitul lunii februarie sub control judiciar, dar săptămâna trecută nu s-a mai prezentat la polițistul supraveghetor. Când au mers acasă să verifice de ce nu a respectat termenii controlului judiciar, polițiștii au aflat de la vecini că legionarul a plecat în Franța.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare au cerut înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestului preventiv, solicitare acceptată de Instanță. Astfel Radu Ignat a fost arestat în lipsă, urmând să fie dat în urmărire națională și internațională.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA