AcasăMARAMURESUL ISTORICĂsta iese primar și dacă votează numai el! Marian Mușat din Valea...

Ăsta iese primar și dacă votează numai el! Marian Mușat din Valea Salciei nu are niciun contracandidat la alegeri

DISTRIBUIȚI

Primarul din comuna buzoiană Valea Salciei, Marian Muşat (PNL), este singurul candidat la alegerile din iunie, el fiind la cel de-al treilea mandat, după ce în 2008 s-a înregistrat aceeaşi situaţie.
Marian Muşat are 40 de ani şi a fost ales pentru prima dată primar al localităţii în anul 2000, când a câştigat din turul al doilea.
În anul 2004, Muşat, care este membru PNL, a avut trei contracandidaţi la alegerile pentru funcţia de primar, însă niciunul nu a obţinut atunci mai mult de 30-40 de voturi fiecare.
La alegerile din 2008, Marian Muşat a candidat singur, obţinând astfel al treilea mandat ca primar al localităţii Valea Salciei.
În 2012, Marian Muşat este din nou singurul candidat la primărie, susţinând că în localităţile unde nu există contracandidat nu ar mai trebui să se organizeze alegeri.
„Nu am emoţii deloc, e o lacună în lege. Unde nu e contracandidat nu ar trebui să se mai organizeze alegeri decât la Consiliul Local, e cheltuială fără rost. Practic, am nevoie de un singur vot şi aş putea pierde dacă nu mă votează nimeni şi nu vă votez nici eu. Cred că legătura care s-a creat între mine şi locuitori, asta i-a determinat pe oameni să mă voteze. Şi în primul rând, eu niciodata nu am minţit chiar dacă nu am putut realiza un lucru le-am spus oamenilor care au fost cauza, de regulă aceasta fiind de ordin financiar. Având în vedere că întotdeauna au fost două Românii, una la putere, una în opoziţie, din cei 12 ani de când sunt primar am fost în ambele Românii. Şase ani am fost la putere, şase ani în opoziţie. Realizările au fost tot la fel. Şase ani am construit grădiniţe, şcoli, dispensare, drumuri, restul anilor nu am făcut decât managemetul celor construite în anii când am realizat ceva”, a declarat Muşat, citat de Mediafax.ro.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA