AcasăIT & CAspecte privind alegerea unui tip de server pentru gazduirea online

Aspecte privind alegerea unui tip de server pentru gazduirea online

DISTRIBUIȚI

Aspectele care fac referire la alegerea unui anumit tip de server de hosting sunt numeroase si trebuie gandite cu grija inainte de a face o alegere definitiva. In functie de serverul si pachetele alese, site-ul ca fi sau nu mai rapid, mai sigur si mai consistent, se va putea dezvolta si creste mai usor si mai rapid. Oricarei persoane care viziteaza un site web ii place mai mult cand are parte de un domeniu al carui continut se incarca bine si este structurat intr-un mod corespunzator.

In cadrul ,Hostgate, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de gazduire web de la noi din tara, pot fi realizate procese de hosting pe servere shared (servere virtuale comune), pe servere dedicate sau pe VPS-uri, servere virtuale private. Vorbind la modul general, fiecare dintre acestea prezinta avantaje dar si dezavantaje, atat in ceea ce priveste pretul lor cat si configuratiile pe care le pot pune la dispozitia utilizatorilor.

Incepand cu serverele comune, acestea am putea ca sunt cele de putere mai slaba, spatiul total fiind impartit intre toti cei inregistrati in acesta astfel ca cel cu site-ul cel mai mare ia si cele mai multe resurse. De asemenea, toate domeniile sunt nevoite sa ruleze acelasi sistem de operare asa ca trebuie ales inca din start unul potrivit pentru site si pentru client, astfel incat cel ce se ocupa de manageriere si control sa o poata face intr-un mod cat mai corect si usor.

Pe de alta parte, preturile pentru astfel de pachete sunt mai mici, find asadat o alegere buna pentru site-urile mici, bloguri sau site-uri care abia au fost create. Acelasi lucru poate fi spus si despre serverele VPS unde preturile pachetelor Hostgate, tot cinci la numar ca si cele shared, preturile pachetelor si a celorlalte servicii fiind bune in comparatie cu ceea ce primeste fiecare client.

Comparativ cu un server shared, un server VPS le pfera utilizatorilor un spatiu total impartit in mod egal intre toti cei care il utilizeaza. Astfel, si resursele sunt impartite la fel si sunt mai putin solicitate. Iar utilizatorul are la dispozitie o serie si mai avansata de comenzi pentru serverul sau, precum panoul de control cPanel.

Daca este nevoie de si mai multe resurse, acestea pot fi adaugate usor si rapid iar site-ul pentru care este realizat acest upgrade nu va deveni nefunctional si nu va necesita reconfigurari de sistem, acestea find realizata de o alta entitate, dupa cum ne este explicat pe hostgate.ro.

Orice schimbare care se doreste a se face la nivelul unui server VPS de poate comunica rapid echipei Hostgate iar ei se pot ocupa in cel mai scurt timp de aceste aspecte.

Totodata, ei se pot ocupa si de monitorizarea si mentenanta unui spatiu web la cererea clientului pentru a asigura o buna functionare a acestuia.

Iar daca un client detine un site foarte mare, o aplicatie web care are zeci, chiar site de mii de vizitatori si este de asemenea complexa si de mari dimensiuni, cea mai buna alegere este reprezentata de serverele dedicate.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA