AcasăActualitateSocialASOCIAȚIA ESPERANDO – Ziua mediului, în atenţia persoanelor cu dizabilităţi

ASOCIAȚIA ESPERANDO – Ziua mediului, în atenţia persoanelor cu dizabilităţi

spot_img

DISTRIBUIȚI

ASOCIAȚIA ESPERANDO  În data de 5 Iunie, la nivel mondial, a fost marcată Ziua Mediului. Anul acesta persoanele cu nevoi speciale de la Asociaţia Esperando vor afla mai multe informaţii despre mediu de la reprezentanţii Ocolului Silvic din Baia Sprie. Activitatea va avea loc mâine, 07.06.2017 la Baia Sprie, iar la aceasta vor participa persoane cu dizabilităţi, personalul şi voluntari ai Asociaţiei.

Modul în care consumăm resursele naturale şi protejăm natura vor fi principalele subiecte care vor fi aduse în discuţie în cadrul întâlnirii. Participanţii vor afla care sunt factorii ce pot conduce la îmbunătăţirea calităţii vieţii în general, nu doar în prezent ci şi pentru generaţiile viitoare.

Protecţia mediului constituie pentru Asociaţia Esperando o preocupare constantă ce are la bază principiul responsabilităţii sociale. De-a lungul timpului, persoanele cu nevoi speciale din cadrul Asociaţiei s-au implicat în activităţi care au vizat protecţia mediului: cum ar fi cele de ecologizare, plantare. Asociaţia Esperando promovează comportamentul responsabil în relaţia cu mediul.

În cadrul Asociaţiei utilizăm instrumentele electronice în schimbul celor tradiţionale/poluante, reciclăm materialele utilizate şi utilizăm cele mai puţin poluante tehnologii şi produse.

 

Comunicat de presă Asociația Esperando

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA