AcasăEvenimentASIGURĂRI ȘI ÎNMATRICULĂRI BAIA MARE - Cu F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE economisești...

ASIGURĂRI ȘI ÎNMATRICULĂRI BAIA MARE – Cu F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE economisești timp și bani. Zilnic, 12 ore la dispoziția clienților, la Vivo Mall, între 10.00 – 22.00

DISTRIBUIȚI

ASIGURĂRI ȘI ÎNMATRICULĂRI BAIA MARE    De voie, de nevoie, toți avem nevoie de serviciile unei firme de asigurări, fie că vorbim despre bunurile pe care le deținem și care trebuie asigurate, mașini care trebuie înmatriculate, fie de RCA sau alte situații care necesită o vizită la o societate de profil. Mulți dintre noi, cei care avem un program de muncă de 8 – 10 – 12 ore întâmpinăm probleme când avem de rezolvat una alta, asta deoarece majoritatea entităților au program fix care se suprapune cu orele pe care noi le petrecem la job. Asta nu mai este, însă, o problemă de când în Baia Mare, la Vivo Mall, avem la dispoziția noastră o echipă tânără și pregătită să rezolve cu promptitudine, seriozitate și avantajos orice problemă avem în domeniul asigurărilor și înmatriculărilor. Și toate astea la cele mai bune prețuri, în cele mai avantajoase condiții. F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE, zi de zi la dispoziția clienților săi la Vivo Mall, între orele 10.00 – 22.00.

 

CASCO la preț de RCA

 

Vrei CASCO la preț de RCA? Apelează la F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE și poți obține cel mai bun preț și cele mai avantajoase condiții, fie că vrei să închei CASCO pentru 1 an sau doar pentru 6 luni.

 

ÎNMATRICULĂRI AUTO RAPID, FĂRĂ BIROCRAȚIE EXCESIVĂ

 

– CONTRACTE AUTO (contracte de vânzare-cumpărare auto)
– FIȘĂ ÎNMATRICULARE
– PREGĂTIRE DOSAR POLIȚIE, ADMINISTRAȚIA FISCALĂ (ANAF), PRIMĂRIE (IMPUNERE)

 

O problemă pentru toți cei care vor să achiziționeze un autoturism, second-hand sau nou, este birocrația excesivă. Pentru maramureșenii care nu își doresc să se plimbe prin zeci de birouri, cu dosare după ei și fel și fel de taxe care trebuie achitate la diferite ghișee, există o soluție: F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE se va ocupa de tot ce e nevoie pentru ca tu să-ți înmatriculezi autovehiculul fără bătăi de cap. De asemenea, oferind consultanță de specialitate dobândită în 15 ani de muncă în domeniu, F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE poate găsi rezolvare în cel mai scurt timp pentru posibilele piedici care pot să apară.

 

Program special pentru clienți, de luni până duminică: în fiecare zi de la 10:00 la 22:00, la Vivo Mall Baia Mare

Desigur, datorită cererii mari în acest domeniu al înmatriculărilor și asigurărilor auto, brokerii de asigurări sunt numeroși și, de cele mai multe ori, buni în ceea ce fac. Un plus pe care îl aduce F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE acestui segment este, însă, unul care compensează un mare neajuns în această piață: programul foarte scurt. Indiferent de câte alarme ne programăm pe telefon, de câte SMS-uri primim, există totuși posibilitatea să uităm să ne prelungim asigurarea (mașinii, locuinței, etc.). Ca un scurt exemplu, să spunem că este trecut de ora 20:00, asigurarea dvs. RCA (obligatorie pentru a putea circula cu autovehiculul) este expirată iar dvs. trebuie să faceți un drum mai scurt sau mai lung. F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE are o soluție și în acest caz, aducând un plus pe piața brokerilor de asigurări din Maramureș și nu numai cu un program pliat pe dorințele clienților: ÎN FIECARE ZI, de luni și până duminică, între orele 10:00 și 22:00.

 

Experiență, seriozitate și clienți mulțumiți

 

F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE este unul dintre cei mai vechi brokeri din Baia Mare. Cu o experiență de 15 ani în domeniu și mii de clienți mulțumiți, mereu în pas cu cele mai noi oportunități financiare, FIC Broker de Asigurări este soluția pentru băimărenii și maramureșenii care caută un partener de încredere pentru rezolvarea problemelor din domeniul asigurărilor.

 

Contact și adresă

 

F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE vă așteaptă la parterul mall-ului Vivo din municipiul Baia Mare, chiar în fața caselor de marcat ale hipermarket-ului Cora, în fiecare zi între orele 10:00 și 22:00. Pentru orice fel de întrebare/ nelămurire, puteți contacta numărul de telefon 0749945843, iar F.I.C-BROKER AGENT DE ASIGURARE vă va oferi un răspuns de specialitate în cel mai scurt timp.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA