Acasă Administrație ASFALTAREA BAT-O VINA! – Cine din administrația băimăreană minte din nou cetățenii? 

ASFALTAREA BAT-O VINA! – Cine din administrația băimăreană minte din nou cetățenii? 

DISTRIBUIȚI

ASFALTAREA BAT-O VINA! Asfaltare cu cântec în municipiul Baia Mare. În urmă cu aproximativ o săptămână, viceprimarul cu atribuții de primar interimar, Marinel Rob, împreună cu Vasile Barbul, directorul Direcției Generale Dezvoltare Publică din cadrul Primăriei Baia Mare, au pus în mișcare utilajele pentru lucrări de asfaltare pe principalele artere din municipiu.

ASFALTAREA BAT-O VINA! Mai mult, au făcut și o informare publică în acest sens și pentru ca băimărenii să stea liniștiți i-au invitat și pe reprezentanții mass-media la o întâlnire în stradă pentru a da bine pe sticlă. Doar că… surpriză! La șase zile de la această acțiune a interimatului, asfaltul proaspăt turnat a sărit în zona bulevardului București.

Vasile Barbul, deși angajat al Primăriei Baia Mare, făcea campanie electorală pentru alegerile locale pentru Partidul Național Liberal și contracandidatul lui Cătălin Cherecheș, avocatul Cristian Niculescu Țâgârlaș.

asfaltare

Directorul Direcției Generale Dezvoltare Publică a reușit însă să pună stăpânire pe primărie și implicit pe oraș din luna aprilie a anului trecut.

Acesta a organizat o salubrizare „impecabilă” a orașului în vara lui 2016, uitând să spele străzile și aducându-ne aminte de orașul mizerabil din era lui Cristian Anghel. Mai mult, Vasile Barbul a aruncat la gunoi planul pentru organizarea deszăpezirii inițiat de primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, plan care trebuia pus în practică de cei de la Serviciul de Achiziții, sub coordonarea supremului Vasile Barbul, în intervalul mai – octombrie 2016.

Și asta nu a fost singura preocupare a directorului din Primăria Baia Mare. El era prea preocupat de „uciderea” lui Cherecheș și propulsarea unui avocățel frustrat la primărie, făcând cu nesimțire, exact la o zi după arestarea orchestrată și abuzivă a primarului, campanie deșănțată împotriva acestuia.

asfaltare1

Povestea muncii curate a lui Vasile Barbul nu se încheie însă aici. În luna septembrie a anului trecut a băgat sub nasul nefericitului interimar, Marinel Rob, un caiet de sarcini pentru organizarea licitației privind acțiunea de deszăpezire cu 12 utilaje, în loc de 40 cât avea Cherecheș în trecut, sau 60, numărul pe care îl dorea primarul ales pentru această iarnă. A nins și ninși am rămas.

Apoi, cei doi, Rob și Barbul, au gândit împreună  cu Gheorghe Gligan (pasionatul de apă) și Cristian Niculescu Țâgârlaș ( 25.000 plus Tanatoriul) să prosteasca lumea și să lanseze în mediul public intoxicarea că primarul ales Cătălin Cherecheș, aruncat tot de către o parte dintre cei de mai sus amintiți în necazuri și nedreptăți, este de vină pentru faptul că nu sunt ei în stare să administreze problemele orașului. Asta deși Cătălin Cherecheș este ținut mișelește de zece luni departe de primărie.

Ultima acțiune a lui  Vasile Barbul, înregistrată recent, a fost să îl pună pe Marinel Rob în mijlocul drumului plin de gropi, noroc că nici un drum asfaltat de Cherecheș în perioada 2011-2015 nu are probleme, pentru că găseau iarăşi un țap ispășitor. Cei doi băieți cu ochi albaștri, cu lentile de contact, acoperiți fiind, au încercat să păcălească cu declarații și comunicate de presă, cu ARL și tehnologii senzaționale.

asfaltare2

Mai exact, în data de 17 ianuarie, printr-o informare publică, interimarul Marinel Rob anunța că autoritatea băimăreană „va proceda la plombarea gropilor, folosind o mixtură asfaltică specială, care permite o tehnologie de lucru pentru sezonul rece, la temperaturi de până la -20 grade C. Lucrările se execută de către SC ARL Cluj SA, cu care Primăria Baia Mare are încheiat un acord cadru, necesarul de intervenții la reparații drumuri pentru anul 2017 fiind asigurat de către această societate”.

Doar că și în acest caz apare o surpriză. Cel puțin, în zona podului de pe strada Industriei din Baia Mare lucrările de asfaltare se execută de firma Intracom.

Acest lucru reiese și din fotografiile realizate luni, 23 ianuarie, în perimetrul unde se asfalta. Întrebarea este acum dacă autoritatea băimăreană a mințit din nou, la fel ca și în cazul planului de deszăpezire elaborat pentru această perioadă a anului și care s-a dovedit a fi o păcăleală.

asfaltare3

În aceste condiții, nu degeaba a decis Cătălin Cherecheș să părăsească, îngrețoșat fiind de Rob, calitatea lui profesională și morală, cea de conducere a Coaliției pentru Baia Mare.

Potrivit unor surse, însă, se pare că vineri Cherecheș va scăpa de Rob, cei din Coaliție având de ales între menținerea incompetentului interimar și o echipă nouă la primărie, care să respecte proiectul lui Cherecheș pentru Baia Mare, cel asumat și în campania din mai 2015, scris de către primarul ales al municipiului Baia Mare din respect pentru băimăreni, în beciul în care a fost aruncat de unii mafioți locali conectați la PNL, PSD și mai nou PMP și USR. Normal! Toți politrucii și cei cu interes să pună mâna pe oraș îl vor pe Cherecheș nu scos din jocul politic, ci chiar mort.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

NICI O ZI FĂRĂ ȘOFERI BĂUȚI LA VOLAN – Doi șoferi din Tăuți și Săcălășeni și-au petrecut noaptea la spital, cu polițiștii

Aseară, în jurul orei 22.30, poliţiştii Postului de Poliţie Recea au oprit pentru control un autovehicul care era condus în localitatea Săsar, pe str...

MÂNDRIE PENTRU BAIA MARE – Băimăreanca Natalia Iocsak, pe podium la Campionatul Național de Drift

E clar că anul 2020 e de uitat pentru majoritatea dintre noi. Nici Campionatul Național de drift n-a fost scutit de surprize neplăcute, etapele...

SOLIDARITATE – Maramureșul și Clujul asigură componente sanguine pentru spitalele din Bistrița

Centrele din Cluj şi Maramureş vor asigura necesarul de componente sanguine pentru unităţile sanitare de pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud, până la redeschiderea Centrului de...

ULTIMA ORĂ – Primarul din Sighet, internat în spital după ce s-a infectat cu Coronavirus. Primăria, ÎNCHISĂ

Informații de ultimă oră transmise de CJSU Maramureș. Primarul în funcție din Sighetu Marmației, Horia Vasile Scubli, a fost găsit pozitiv cu noul Coronavirus...

DE PE LA NOI… – Tânăr din Baia Mare, amendat de polițiști după ce a inserat logo-ul unui site de firme porno pe o...

Epoca în care oamenii erau exploatați, asupriți, în care nu își puteau exprima liber opiniile, în care privilegiile erau împărțite după diferite criterii care...