AcasăEvenimentSportAȘCHIA NU SARE DEPARTE - Pe urmele tatălui, moștenind talentul, dar și...

AȘCHIA NU SARE DEPARTE – Pe urmele tatălui, moștenind talentul, dar și ambiția

DISTRIBUIȚI

Și ca dovadă că jandarmii maramureșeni nu doar veghează la liniștea și siguranța publică, fiind alături de cetățeni în diversele situații ale vieții cotidiene, iată încă un prilej de a ne bucura de copiii noștri talentați.

După ce recent tatăl, Florin Silaghi, subofițer în cadrul Jandarmeriei Maramureș a fost medaliat cu argint la campionatul de înot al Ministerului Afacerilor Interne, a venit momentul ca băiatul familiei, Rareș, să ofere un nou motiv de bucurie și mândrie părinților.

Rareș Silaghi este componentul lotului de înot a LPS Baia Mare, care a participat săptămâna trecută, la Campionatele Naționale de cadeți desfășurat la București. Înotătorii băimăreni au revenit acasă cu patru medalii de aur și una de bronz, cel mai galonat sportiv fiind Rareș Silaghi.

Considerat una dintre tinerele speranțe ale înotului băimărean, Rareș s-a impus în trei probe – 50 și 100 metri liber, respectiv 100 m fluture. De asemenea, la proba de ștafetă 4×100 metri liber, echipă formată din Rareș Silaghi, Sebastian Băbiciu, David Preda și Raul Bele, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. La proba de 4×100 metri mixt, Rareș și colegii de ștafetă au obținut medalia de bronz.

Pentru rezultatele obținute, Jandarmeria Maramureș adresează sincere felicitări lui Rareș, iar familiei Silaghi, pentru sprijinul și aportul adus promovării înotului.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA