Acasă Actualitate Social ASASINI PLĂTIȚI – În România, asasinii ucideau și pentru câteva sute de...

ASASINI PLĂTIȚI – În România, asasinii ucideau și pentru câteva sute de euro

DISTRIBUIȚI

ASASINI PLĂTIȚI  Ucigașii plătiți care au acționat în ultimii ani pe teritoriul României proveneau fie din Bulgaria, fie din spațiul ucraineano-moldovean. Prețul pentru un asasinat pleca în medie de la 3.000 de dolari, iar rețele de trafic de țigări îi treceau granița.

Asasinii plătiți să ucidă în țara noastră au avut contracte ieftine, conform rechizitoriilor procurilor care au anchetat în ultimii ani loviturile acestora. Prețul unui asasinat pleca de la câteva sute de euro și rar ajungea la 50.000 de euro. Costurile relativ nu foarte piperate s-au regăsit, uneori din fericire, și în calitatea muncii lor. Rackeții contractați să acționeze în România fie au fost prinși în apele Prutului când se pregăteau să intre în țară, fie au greșit ținta, scrie Libertatea.ro.

Prezenţa asasinilor plătiţi pe teritoriul României este o realitate confirmată de autorităţi şi nu doar de poveştile lui Vîntu. Sub zece cazuri de asasini la comandă care au fost prinși în România în ultimele două decenii. Cei mai cunoscuți sunt Konstantinos Passaris care a fost însă capturat după ce a ucis în România doar ca să-și impresioneze iubita, bulgarul Sergei Gorbunov și ucraineanul Vitalie Proca.

Cel mai tânăr a fost, probabil, Andrei Cîrpă (19 de ani), militar din Republica Moldova. El a fost prins în timp ce încerca să treacă Prutul înot în martie 2014. Avea asupra lui 32 de cartușe de pistol mitralieră, calibrul 7,62 milimetri, două hărți, două cuțite, un telefon mobil şi un binoclu. Urma să ajungă în Iași, unde anchetatorii bănuiesc că intenționa să comită o infracțiune, posibil chiar să ucidă o țintă.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA