AcasăActualitate112ASASINAT BRUTAL - Tânără găsită împuşcată în cap într-un BMW, la Oradea 

ASASINAT BRUTAL – Tânără găsită împuşcată în cap într-un BMW, la Oradea 

DISTRIBUIȚI

ASASINAT BRUTAL Tânăra răpită de bărbatul care şi-a împuşcat rivalul în plină stradă a fost găsită moartă, împuşcată în cap, în BMW-ul care ar aparține asasinului, scrie Observator

ASASINAT BRUTAL Tânăra care a fost răpită din faţa casei şi al cărei partener a fost rănit a fost găsită moartă, abandonată într-un autoturism, în jurul orei 14,30, pe un teren viran din apropierea căii ferate din cartierul orădean Ioşia, la iesirea din Oradea spre Satu Mare, zona industriala a orasului, vizavi de CET1.

Conform unor surse, tânăra este fiica unui fost poliţist, iar bărbatul care a fost împuşcat de asasin era un prieten de familie.

Agresorul a așteptat-o pe femeie sa iasă din complexul de locuințe de pe strada Barcăului cu un buchet de flori.

Văzând că aceasta vine însoțită s-a iscat un scandal în urma căruia a scos pistolul și a tras după bărbat. Unul dintre gloanțe a trecut prin parbrizul autoturismului cu care cei doi voiau să se deplaseze.

Împușcat în umăr, rănitul a luat-o la fugă pe strada Barcăului și apoi pe strada Carașului, lăsând mai multe pete de sânge pe carosabil.

Conform informațiilor, imediat după incident suspectul a luat femeia cu forța și a fugit de la locul incidentului la volanul unui BMW gri, seria 7.

Fata locuia de aproximativ un an în complexul de pe strada Barcăului, iar conform vecinilor, veneau mai mulți băieți pe la ea, iar deseori se auzeau certuri. „În urmă cu ceva vreme s-au bătut și o voce feminină striga “nu da la față că se vede”, precizează unul dintre vecini.

citeşte şi ÎN PLINĂ STRADĂ – Un bărbat a fost împușcat și o femeie a fost răpită la Oradea

sursa INFO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA