spot_img
AcasăActualitate112AȘA DA - Urmărit în trafic, inclusiv printre blocuri, polițiștii de la...

AȘA DA – Urmărit în trafic, inclusiv printre blocuri, polițiștii de la rutieră au încătușat șoferul unui BMW la Sighetu Marmației

DISTRIBUIȚI

În după-amiaza zilei de 22 februarie a.c. polițiștii rutieri sigheteni au oprit pentru control un tânăr care se afla la volanul unui BMW și rula cu viteză excesivă pe strada Dragoș-Vodă din municipiu. Tânărul aflat la volan nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, accelerând și fugind de aceștia.

Polițiștii au pornit cu autospeciala din dotare în urmărirea acestuia, ajungându-l din urmă pe strada Unirii în apropierea Pieței agro-industriale. La verificarea efectuată de către polițiști prin stație la fața locului, se pare că tânărul deține permis de conducere valabil. Întrebat de ce a recurs la acest gest, tânărul a răspuns că „nu vrea probleme”.

 În urma controlului amănunțit al polițiștilor asupra autovehiculului în cauză, nu s-au descoperit mărfuri ilicite. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest și nu era sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a declarat până la urmă polițiștilor că s-a speriat să nu fi avut o viteză mai mare de 100 km/h și să rămână fără permis, motiv pentru care a decis să nu oprească la control și să fugă.

De ce s-a temut nu a scăpat, acesta a fost amendat, rămânând fără permis de conducere pentru o perioadă de 30 de zile pentru neoprire la semnalul regulamentar de oprire al polițistului.

Sursa foto, video: sighet247.ro Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA