spot_img
AcasăAdministrațieAȘA DA! -  Două spații de joacă amenajate la grădinițe din Baia...

AȘA DA! –  Două spații de joacă amenajate la grădinițe din Baia Mare în baza unui parteneriat româno – ungar

DISTRIBUIȚI

AȘA DA!  „Orice investiție în comunitate este de salutat, mai ales atunci când beneficiari sunt copiii”, consideră Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare. Acesta a anunțat la începutul săptămânii o investiție pentru copiii de la două grădnițe din Baia Mare, nr. 30 și Otilia Cazimir, care vor avea două noi spații de joacă. Asta, mulțumită unui parteneriat dintre Municipiul Baia Mare și Uniunea Cadrelor Didactice Maghiare din România (UCDMR).

În baza parteneriatului, UCDMR, cu finanțarea guvernului ungar, dotează două spații de joacă de la cele două grădinițe mai sus menționate, iar municipalitatea va investi în amenajarea suprafeței cauciucate, pusă pentru a garanta siguranța copiilor.

În baza unui parteneriat dintre Municipiul Baia Mare și Uniunea Cadrelor Didactice Maghiare din România (UCDMR), cu finanțare de la guvernul ungar, amenajăm două locuri de joacă la grădinițe unde sunt și grupe de predare în limba maghiară. Uniunea oferă aparatele de joacă, dotarea acestor două spații, iar noi, municipalitatea, vom veni cu o investiție în plus care va garanta siguranța celor mici. Vom amenaja cele două spații cu suprafață cauciucată, la fel cum am procedat la alte locuri de joacă din orașul nostru.  Am avut bucuria să ne vedem ieri, 18 martie, cu cei care susțin acest proiect: domnul Burus – Siklodi Botond, președintele UCDMR; domnul Apjok Norbert, deputat UDMR; doamna Noemi Vida, viceprimarul municipiului Baia Mare, doamna Inspector prof. Edith Lapsanszki, conducerea grădinițelor nr. 30, respectiv Otilia Cazemir, părinți și bunici. Evident, onoarea de a tăia panglica le-a revenit copiilor care se vor bucura în final de această investiție”, arată Cătălin Cherecheș într-o postare publică pe rețeaua de socializare Facebook.
Sursa: Facebook/ Cătălin Cherecheș https://www.facebook.com/catalin.chereches
Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA