AcasăActualitate112ARSENAL GĂSIT LA CÂMPULUNG LA TISA - Percheziţie la locuinţa unui...

ARSENAL GĂSIT LA CÂMPULUNG LA TISA – Percheziţie la locuinţa unui tânăr bănuit de comiterea de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor

DISTRIBUIȚI

ARSENAL GĂSIT LA CÂMPULUNG LA TISA O armă neletală, nesupusă autorizării, muniţia aferentă precum şi mai multe petarde au fost ridicate de poliţişti în urma unei percheziţii la locuinţa unei persoane cercetată pentru comiterea de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza locuinţei Câmpulung la Tisa.

Activităţile au vizat un tânăr de 28 ani, din localitate, bănuit că deţine ilegal o armă neletală pe care o păstrează la domiciliu sau în autoturismul personal.

În urma percheziţiei, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor un pistol neletal fabricat în Germania, două cutii cu alice metalice, 18 butelii cu gaz aferente pistolului şi aproape 200 petarde de diferite mărci şi dimensiuni.

La activitate au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale şi cei din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi efectuarea fără drept de orice operaţiuni cu articole pirotehnice.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA