AcasăNews AlertARSENAL DE LUPTĂ ÎN BORŞA - Maşină cu numere false, plină cu...

ARSENAL DE LUPTĂ ÎN BORŞA – Maşină cu numere false, plină cu obiecte suspecte: spray lacrimogen, bâtă de basseball, cuţit de vânătoare, sistem de comunicaţii

spot_img

DISTRIBUIȚI

arhiva - lideruldeopinie.ro

Aflaţi pe raza oraşului ieri în jurul amiezii, poliţiştii de ordine publică din Borşa au depistat pe o stradă din oraş un autoturism marca Fiat ce circula fără să aibă aplicate plăcuţele cu numărul de înmatriculare.

Poliţiştii au oprit autoturismul condus de Sorin G., de 22 ani din localitate, iar la verificarea maşinii, în interiorul acesteia au fost identificate mai multe obiecte suspecte. Atenţia poliţiştilor a fost reţinută de  un spray lacrimogen, o bâtă de basseball, un cuţit de vânătoare  şi o canistră din plastic ce emana miros de carburant, dar şi de elementele unui sistem de comunicaţii aparent nefuncţional. Maşina a fost indisponibilizată la sediul poliţiei din localitate pentru investigaţii suplimentare, rezultând din verificări că Sorin G. nu posedă permis de conducere de nici o categorie, iar autoturismul condus de acesta nu figurează înmatriculat în circulaţie.

Cercetările continuă, tănărul în cauză urmând să răspundă penal pentru comiterea unor infracţiuni la regimul circulaţiei.

CITEŞTE ŞI DESPRE PERCHEZIŢIILE DE AZI DIN BORŞA: http://www.2.actualmm.ro/update-perchezitii-borsa-deschinderi-ale-mascatilor-in-borsa-doua-persoane-au-fost-ridicate/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA