Acasă Actualitate 112 ARS DE VIU – Bărbat din Bistrița-Năsăud, găsit carbonizat după ce imobilul...

ARS DE VIU – Bărbat din Bistrița-Năsăud, găsit carbonizat după ce imobilul în care locuia a luat foc (FOTO+VIDEO)

DISTRIBUIȚI

ARS DE VIU  În urmă cu puțin timp, un incendiu a mistuit bucătăria de vară a unui bărbat din Dorolea. După ce au stins flăcările, pompierii l-au găsit pe bărbat carbonizat în anexă. Incendiul s-a produs în urmă cu puțin timp în localitatea Dorolea. O bucătărie de vară a ars ca o torță, pompierii având nevoie de 20 de minute pentru a potoli flăcările.

După ce au terminat de stins flăcările, pompierii l-au găsit pe proprietarul de 61 de ani carbonizat în anexă. Deși avea casă la doi pași, bărbatul obișnuia să locuiască în această bucătărie de vară. Bărbatul locuia singur.

Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de depunerea de materiale combustibile în apropierea sobei cu care era încălzită anexa. Aceasta era și din lemn, fiind mistuită de flăcări în scurt timp.

ARS DE VIU ARS DE VIU ARS DE VIU

„Incendiul se manifesta violent, la o anexă gospodărească de aproximativ 20 de metri pătrați. Prima intervenție a fost asigurată de SVSU Livezile, iar la scurt timp au ajuns și echipajele din cadrul ISU Bistrița. Incendiul a fost lichidat în mai puțin de 20 de minute. În momentul în care s-a putut asigura accesul în interior, echipajele de intervenție au găsit un bărbat carbonizat în vârstă de 61 de ani. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul a fost provocat de amplasarea necorespunzătoare a unor materiale combustibile, în apropierea unei sobe”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Citește mai multe, AICI.

Sursă

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA