AcasămodeleARMĂ DESCĂRCATĂ ACCIDENTAL - Bărbat rănit în timpul unei partide de vânătoare

ARMĂ DESCĂRCATĂ ACCIDENTAL – Bărbat rănit în timpul unei partide de vânătoare

DISTRIBUIȚI

ARMĂ DESCĂRCATĂ ACCIDENTAL Un bărbat de 56 de ani a fost rănit de o armă care s-a descărcat accidental în timpul unei partide de vânătoare pe raza comunei Medieșu Aurit, informează luni Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare.

ARMĂ DESCĂRCATĂ ACCIDENTAL Potrivit buletinului de presă, la partida de vânătoare de pe fondul de vânătoare nr. 19 Iojib au participat 13 vânători, iar când unul dintre ei s-a urcat în mașină, arma i s-a descărcat accidental.

„În urma extinderii verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în timpul desfășurării partidei de vânătoare, un bărbat de 51 ani, din localitatea Orașu Nou, participant la vânătoare, manevrând necorespunzător arma de vânătoare, în timp ce se urca într-un autoturism, a declanșat un foc de armă, cauzându-i leziuni la nivelul feței și mâinii drepte unui participant la vânătoare în vârstă de 56 ani, din localitatea Racșa.

Bărbatul rănit a fost dus la Spitalul Județean Satu Mare pentru a primi îngrijiri medicale”, precizează sursa citată.

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au constatat că partida de vânătoare era autorizată, toți cei 13 vânători fiind deținători legali de armă de vânătoare.

Vânătorul vinovat este cercetat penal pentru uz de armă letală fără drept și vătămare corporală.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA