AcasăEvenimentARESTAŢI PREVENTIV - Boris din Rona de Sus, căutat de poliţia spaniolă...

ARESTAŢI PREVENTIV – Boris din Rona de Sus, căutat de poliţia spaniolă pentru trafic de droguri şi tăinuire. Alţi patru maramureşeni au fost arestaţi

DISTRIBUIȚI

Pe raza judeţului Maramureş, în urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Biroului Urmăriri, a fost depistat Florin N., de 25 ani, din Baia Mare. Pe numele acestuia, Judecătoria Baia Mare a emis un Mandat de Executare a Pedepsei cu Închisoarea fiind condamnat a 1 an si 6 luni pentru complicitate la furt calificat. Susnumitul fusese pus in urmărire naţionala care, la prinderea sa a fost revocată. Cel în cauză a fost depus în arestul IPJ Maramureş.

Tot ieri, a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Maramureş, Boris S., de 42 ani, din Rona de Sus. Poliţiştii maramureşeni au fost înştiinţaţi, de autorităţile judiciare din Spania, că pe numele persoanei respective s-a emis un Mandat European de Arestare. Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea, pe teritoriul Regatului Spaniei,  a infracţiunilor de trafic de droguri si tăinuire. Cel în cauză va fi prezentat Curţii de Apel Timişoara, instanţa românească care a emis mandatul în baza căruia a fost ridicat şi încarcerat pentru o perioadă de 30 zile.

Învinuiţi de tâlhărie, arestaţi preventiv

Ieri, 20.12.2011, trei dintre suspecţii de tâlhărie asupra unui paznic de la mina Herja, identificaţi şi reţinuţi de către poliţişti, au primit mandate de arestare preventivă. Suspecţii sunt Beniamin O., de 24 de ani, Iosif K. de 30 de ani,  Radu P., de 18 ani, Cosmin H., de 27 de ani, Pardalian T., de 20 de ani, toţi cu domiciliul în Baia Mare.  Beniamin O., de 24 de ani, a fost internat la o secţie de psihiatrie în vederea efectuării unei expertize medicale de specialitate.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA