spot_img
AcasăActualitate112ARESTAŢI ÎN OLANDA - Români suspectaţi de furt din camioane

ARESTAŢI ÎN OLANDA – Români suspectaţi de furt din camioane

DISTRIBUIȚI

ARESTAŢI ÎN OLANDA Poliţia olandeză a arestat, după doi ani de anchetă, mai mulţi români suspectaţi că au furat marfă din cel puţin 17 camioane în timp ce acestea rulau, relatează NLTimes.nl.

Jafurile au început la începutul lui 2015, iar un număr de arestări au fost operate în weekend, potrivit publicaţiei AD, scrie News.

Grupul opera conducând o maşină în spatele camionului vizat. Hoţii intrau în remorca vehicului în mişcare şi aruncau bunuri de acolo în maşina lor. Alte maşini ţineau traficul la distanţă. Hoţii vizau mai ales camioane care transportau produse electronice scumpe.

Potrivit ziarului AD, poliţia i-a urmărit pe membrii grupului într-un parc de vacanţe de lux, la Veluwe.

După ce a percheziţionat cabana în care stăteau, poliţia a găsit telefoane iPhone în valoare de o jumătate de milion de euro şi o camionetă special echipată în vederea acestui tip de jaf.

Era neclar dacă suspecţii vor fi judecaţi în Olanda, având în vedere că doar 17 jafuri au avut loc în această ţară, iar restul în alte părţi ale Europei.

România ar putea să ceară ca suspecţii să fie extrădaţi, pentru că au comis infracţiuni penale şi în alte părţi ale Europei, scrie NLTimes.

Furtul din camioane în mişcare este o infracţiune tot mai populară în Olanda.

În primele trei luni ale lui 2017, în total 136 de camioane au fost jefuite în acest fel, cu 46% mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA