spot_img
AcasăEvenimentARESTAT - Tatal care si-a injunghiat de patru ori fiul cu cutitul...

ARESTAT – Tatal care si-a injunghiat de patru ori fiul cu cutitul a fost arestat preventiv

DISTRIBUIȚI

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus, la data de 01 iunie 2012, reţinerea învinuitului MOLDOVAN VASILE sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat.

Totodată, în cursul zilei de astăzi, 01 iunie 2012, acesta urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Magistratii au admis propunerea astfel ca barbatul a fost arestat preventiv pe o durata de 29 de zile, pana in 29 iunie 2012, inclusiv.

Probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a relevat faptul că, în noaptea de 15/16 mai 2012, în jurul orelor 0100, inculpatul, pe fondul consumului de alcool şi a unei discuţii telefonice contradictorii cu soţia sa, a încercat să suprime, prin înjunghiere, viaţa fiului său M.A.F. (în vârstă de 11 ani) căruia i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zona toracică, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 22-25 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii judiciare.

AFLA AICI ALTE DETALII DESPRE ACEST CAZ SOCANT PETRECUT IN SLATIOARA

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA