AcasăActualitate112ARESTAT DE POLIȚIȘTI – Un adolescent a violat un copil de 9...

ARESTAT DE POLIȚIȘTI – Un adolescent a violat un copil de 9 ani, apoi a fugit în Marea Britanie pentru a scăpa de pușcărie

DISTRIBUIȚI

ARESTAT DE POLIȚIȘTI  Un tânăr de 18 ani din localitatea Suplai căutat de poliție a fost prins în Marea Britanie, unde locuia și muncea. Acesta a fost condamnat la internarea într-un centru educativ pentru doi ani și jumătate, după ce a abuzat sexual un copil de 9 ani. La începutul anului 2016, un copil de 9 ani a fost agresat sexual chiar în localitatea în care locuiește, la câteva sute de metri de casa sa. Totul s-a petrecut într-o mașină veche, abandonată pe o uliță din satul Suplai, într-o zonă în care locuiesc în principal cetățeni de etnie romă, potrivit Bistrițeanul.ro.

Un adolescent de 17 ani (care între timp a devenit major) l-a obligat pe copil să îi facă sex oral și să-l masturbeze pe fratele său de 13 ani, care lua parte la întreaga scenă, alături de alți doi copii din localitate. Poliția a fost alertată de către un bărbat din zonă, care a trecut pe lângă mașină, a văzut întreaga scenă și a dat alarma.  Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

În prima instanță, Judecătoria Năsăud a fost deosebit de blândă cu Florin S., achitându-l și dispunând o perioadă de supraveghere de 6 luni, precum și obligativitatea de a frecventa școala. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI. Scandalizați de această decizie, procurorii au atacat decizia, dosarul ajungând la Curtea de Apel Cluj, care a desființat-o. Judecătorii Curții de Apel Cluj au hotărât la finalul lunii aprilie ca adolescentul să fie internat într-un centru de detenție pe o durată de doi ani și jumătate, conform sursei citate.

Culmea, deși a scăpat ieftin după ce a nenorocit pe viață un copil, adolescentul a plecat în Marea Britanie. Autoritățile române au emis un mandat european de arestare, adolescentul fiind identificat de curând de către polițiștii englezi. Potrivit Yorkshire Evening Post, Florin S. a fost arestat luni seara în orășelul Batley. Acesta muncea și locuia în zona orașului Dewsbury, situat în comitatul West Yorkshire. Adolescentul a fost prezentat marți magistraților Judecătoriei Wesminster din Londra.

Polițiștii englezi au apelat la populație pentru a-l localiza pe adolescent. Anunțul a fost făcut vineri, iar luni, după doar trei zile, Florin S. a fost identificat cu ajutorul populației din zonă care a oferit informații oamenilor legii. Se pare că acesta a plecat în Marea Britanie înainte ca cele două instanțe să se pronunțe în cazul său. Dovadă stau fotografiile postate de tânăr pe pagina sa de Facebook.

 

Sursă info.

Foto: Facebook

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA