AcasăNews AlertUPDATE - ARESTĂRI ŞI INTERDICŢII - Şoferul care a ucis cu maşina...

UPDATE – ARESTĂRI ŞI INTERDICŢII – Şoferul care a ucis cu maşina un tânăr de 18 ani a fost arestat iar celuilalt şofer i s-a interzis să părăsească localitatea

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.ro

Aseară, 07 noiembrie, Zoltan Andrei V. (22 ani), din Seini, autorul accidentului mortal din noaptea de 06/07 noiembrie, de la Seini, a fost prezentat Instanţei cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. De asemenea, în cauză, poliţiştii au început cercetările şi faţă de  Bogdan G., de 23 de ani, tot din Seini. Acesta, la momentul producerii accidentului, se afla la volanul unui alt autoturism şi, deşi a fost martorul evenimentului nu a anunţat organele de poliţie şi l-a ajutat pe Zoltan V. să-şi ascundă urmele. Faţă de el s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de favorizare a infractorului, fapta prevăzuta de art. 264 alin. 1 Cod penal.  Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, a dispus reţinerea tânărului de 23 de ani pentru  24 ore.

ACTUALIZARE: Celălalat şofer nu a mai fost prezentat magistraţilor. Procurorii au decis să impună unele măsuri restrictive: nu poate părăsi localitatea de domiciliu (Seini) timp de 30 de zile. Totodată, tânărului i s-au impus şi alte măsuri: să se prezinte la poliţie ori de câte ori este nevoie sau chemat, să nu se întâlnească sau să discute cu ceilalţi martori ai accidentului.

2.actualmm.ro

Vă reamintim că în noaptea respectiv Zoltan Andrei a accidentat mortal pe Marian Cristian Gherasim (18 ani). Şoferul a fugit şi a ascuns maşina pe malul râului Someş. Cadavrul tânărului a fost găsit abia ziua următoare sub un podeţ. Autorul accidentului a fost identificat după câteva ore.

CITEŞTE ŞI (video): http://www.2.actualmm.ro/exclusiv-actualmm-ro-%E2%80%93-un-tanar-de-18-ani-omorat-in-seini-masina-a-ascuns-o-pe-malul-somesului/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA