spot_img
AcasăEvenimentARESTARE - Un incendiator şi un violator arestaţi preventiv. La Sighet, piromanul...

ARESTARE – Un incendiator şi un violator arestaţi preventiv. La Sighet, piromanul a dat foc la cinci şoproane, un autoturism şi un magazin

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei l-au identificat pe suspectul comiterii mai multor infracţiuni de distrugere prin incendiere, în dauna unor proprietari din Sighet Marmaţiei. Astfel, a fost identificat Daniel P., de 20 ani, din Sighet, cel care, în decurs de un an, (ianuarie 2011 – ianuarie 2012) a provocat în total şapte  distrugeri, în principal prin incendiere, (5 incendieri a unor şoproane sau căpiţe cu fân dar şi o distrugere la un autoturism şi a unei vitrine). Prejudiciul total reclamat a fost de circa 10.000 lei. Bărbatul a fost arestat pentru o perioadă de 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Mandat de arestare executat de poliţiştii de la Secţia rurală Suciu de Sus

Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale 7 Suciu de Sus, au pus în executare un mandat de arestare, faţă de Grigore F., de 30 de ani, din localitatea Lăpuş. Acesta are de ispăşit o pedeapsă de un an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Identificare suspecţi de furt de motorină la Onceşti

Poliţiştii Secţiei 5 de poliţie rurală Ocna Şugatag, în colaborare cu cei de la Poliţia oraş Cavnic, i-au identificat pe suspecţii unui furt de motorină, comis în noaptea de 04/05 ianuarie a.c. În noaptea respectivă, dintr-un excavator, proprietate privată, parcat pe raza localităţii Onceşti, persoane necunoscute au sustras 30 de litri de motorină. Suspecţii de furt au fost identificaţi, în persoana lui Bogdan M., de 23 de ani, şi Alexandru U., de 23 de ani, ambii din Cavnic. Cei doi sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Suspecţi de tâlhărie identificaţi la Baia Mare

În data de 07.01.2012, ora 17,10, Poliţia Baia Mare a fost  sesizată de către Paulina L., de 20 ani, din Remetea Chioarului despre faptul că, în jurul orelor 17,00, în timp ce se afla într-un loc public din Baia Mare, a fost deposedată prin violenţă de un telefon mobil. Poliţiştii i-au identificat pe suspecţi, Florin C. de 18 ani, din Baia Mare, şi Andrei L., de 18 ani, tot din Baia Mare.  Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

A făcut „cumpărături” fără să plătească

În urma unei sesizări primite la dispeceratul Jandarmeriei Maramureş din partea personalului unui supermarket situat pe B-dul Bucureşti din Baia Mare, referitoare la faptul că o persoană a sustras produse din incinta magazinului, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care l-a identificat pe Andrei T. de 29 ani, din Hideaga, care este susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În jurul orei 18:00, cel în cauză s-a deplasat la magazin cu intenţia de a face unele cumpărături. A pus în coşul de cumpărături diferite produse alimentare şi nealimentare, iar de la raionul cu produse pentru autoturisme a luat un set de chei tubulare „Hut Dixer Lumytools” pe care le-a ascuns ulterior în buzunarul interior al hainei cu care era îmbrăcat. Ajuns la casele de marcat, a achitat doar produsele din coşul de cumpărături nu şi setul de chei ascuns în haină, însă la ieşirea din magazin a fost reţinut de către personalul de pază, până la sosirea jandarmilor. Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA