Acasăsinucidere maramuresARE INTERDICŢIE LA TOATE FERMELE - Un bătrân din Marea Britanie e...

ARE INTERDICŢIE LA TOATE FERMELE – Un bătrân din Marea Britanie e vinovat că se masturba în faţa vacilor

spot_img

DISTRIBUIȚI

ARE INTERDICŢIE LA TOATE FERMELE Un pensionar a primit interdicţie judecătorească de a mai călca în vreo fermă din Marea Britanie, după ce a fost găsit vinovat de abuzul sexual asupra vacilor.

El a fost prins în flagrant pe un câmp din Marea Britanie, în vara anului 2017, scrie România TV.

Bărbatul în vârstă de 80 de ani este în prezent eliberat pe cauțiune şi îşi aşteaptă sentinţa, dar judecătorii au emis deja ordinul prin care i se interzice accesul în orice fermă.

John Curno a fost văzut anul trecut masturbându-se în timp ce interfera cu o turmă de vaci în Uxbridge, la aparținând Park Lodge Farm.

„Am ieșit din camionetă, iar domnul era cu o vacă. Cu mâna stângă interfera cu vaca, iar mâna dreaptă o ţinea în partea inferioară a corpului, palma îi era acoperită de cămaşă.

Se masturba, puteai vedea că mâna se mișca în sus și în jos, iar pantalonii și chiloţii îi erau la glezne”, a declarat Susan Howie, soţia unui fermier de la Park Lodge.

Acesta nu a fost singurul incident în care a fost implicat, el mai fiind prins o dată asupra faptului la aceeaşi fermă şi chiar bătrânul a recunoscut că are o slăbiciune pentru animale.

sursa info România TV

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA